Многу те сакам заради тоа што ја отклучи темаваАјде да видиме
Ајде да видиме
Па темава е за ретардирани работи а непристојно до некаде може да се граничи со ретардирано така да..- Да објавувате непристојни, вулгарни или незаконски содржини;
oh shit.. цела среќа сеуште никој не знае дека не сум змеј...а не сум ни небо...- Да се претставувате лажно со цел измама на друг корисник;
Е жими правилатаАјде да видиме
Контакт од оваа со нозете ?
http://www.facebook.com/nena.macka.1?fref=tsЕ жими правилата
Нема тука никакво малтетирање загрозување или пак некакво навредување, ова е поштена тема
--- надополнето: 23 март 2013 во 16:37 ---
Контакт од оваа со нозете ?
Овој сеуште не е баниран за сликите што ги постираше? Па уште Фала богу викаФала богу редно беше ...
Што толку беше лошо дечкото е педер си ставил фотки таму нема ништо што може да те вознемириОвој сеуште не е баниран за сликите што ги постираше? Па уште Фала богу вика
Али има нешто што може стомакот да ми го вознемириШто толку беше лошо дечкото е педер си ставил фотки таму нема ништо што може да те вознемири
Сношти играа Хрватска - Србија... и ... гледајте:
Ќе види фала Богу ако постира пак такви слики.Овој сеуште не е баниран за сликите што ги постираше? Па уште Фала богу вика
Овој е све, само македонче не е ..Сношти играа Хрватска - Србија... и ... гледајте: