Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

Статус
Затворена за нови мислења.
V

Vollstandig

Гостин
Ако има некој живци нека и ги чита статусиве на женава, а богами и сликите нека и ги види, си ја сликала својата банкарска сметка со 20,000 еура, како и многу документи, башка цело време се обраќа на некој си МИЛ-НАЈМИЛ, а никаков мил, ниту пак најмил не и кликнал барем лајк на нешто, како монолог да си тера.....o_O
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002027289850&sk=wall

Освен што гледам претерано фалење, гледам и преголема ретардираност..

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032

:eek::ROFLMAO:..........оваа не е салам....читав тоа постовите........ништо не разбрав брат нејзин бил одморалиште......бла...бла...бла :)
не е салам, Демир Хисар и нека се дружи со другарчиња :) :D

bonbon4e

100% крејзи :P
Член од
4 септември 2010
Мислења
226
Поени од реакции
17

Jас гледам ниска интелегенција и краток речник за една личност со учени родители :)

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Аиии ти ги немаш видено моите пријателчиња , не знам дали ја имам оваа слика ставено тука ...
да бидам искрен тоа не е исто...и јас бев член едно време од друг профил и се карав со нив..ама ме пријавуваа...и си реков џабе......:)
јебига дечиња :)

T

Torchyrus

Гостин
да бидам искрен тоа не е исто...и јас бев член едно време од друг профил и се карав со нив..ама ме пријавуваа...и си реков џабе......:)
јебига дечиња :)
ехее туа те чекав финатава е да бидеш член еден, два ,три, пет, десет дена и да одлајкуваш или пак со секое завршување на караницата да одлајкваш али овие бреее , 4 месеци ги следев е вака скапаа на групава , и од коа ја стаив сликата на фејсбук само оној првиот се пронајде и го тргна лајкот ...
Не дека нешо знаат они за патриотизам овоа само од шо се абнормалиспореметимус им е ...

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
ехее туа те чекав финатава е да бидеш член еден, два ,три, пет, десет дена и да одлајкуваш или пак со секое завршување на караницата да одлајкваш али овие бреее , 4 месеци ги следев е вака скапаа на групава , и од коа ја стаив сликата на фејсбук само оној првиот се пронајде и го тргна лајкот ...
Не дека нешо знаат они за патриотизам овоа само од шо се абнормалиспореметимус им е ...
можеби заборавиле да се тргнат :) откако facebook работи на поинаку (порано страниците беа под роднините) а сега тешко дека би нашол каде си фан :)
во секој случај да си фан на држава која има проблем со својата е срам....:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom