Biljbilj08
1987
- Член од
- 19 ноември 2011
- Мислења
- 698
- Поени од реакции
- 312
По грешка сум го ставил во овој форум, а ти да не имаш некој проблем случајно бе психопату еден?Шо е овде кул бе болен еден ?
По грешка сум го ставил во овој форум, а ти да не имаш некој проблем случајно бе психопату еден?Шо е овде кул бе болен еден ?
Па колку треба да си напушен за да го згрешиш форумот ? И немој ти мене психопат, ретардо една.Ај шетај сеаПо грешка сум го ставил во овој форум, а ти да не имаш некој проблем случајно бе психопату еден?
Види го бе, уште ке се карал дечкото, ти ли на мене шетај бе, сероњо ниеднаПа колку треба да си напушен за да го згрешиш форумот ? И немој ти мене психопат, ретардо една.Ај шетај сеа
Не гледам потреба да се расправам со тебе.Не се прави важен, не замарај на темава со глупави работи и пишувај си на другиот форум.Нас овдека поштеди не од твоите глупости.Види го бе, уште ке се карал дечкото, ти ли на мене шетај бе, сероњо ниедна
Не се правам важен, туку ти прв почна да вреѓашНе гледам потреба да се расправам со тебе.Не се прави важен, не замарај на темава со глупави работи и пишувај си на другиот форум.Нас овдека поштеди не од твоите глупости.
ај степајте сеНе се правам важен, туку ти прв почна да вреѓаш
Вауу, колку е кул не ми се верува ....
Чудо некое........Вауу, колку е кул не ми се верува ....