Топ 100 најкул Facebook групи и статуси

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
По грешка сум го ставил во овој форум, а ти да не имаш некој проблем случајно бе психопату еден?
Па колку треба да си напушен за да го згрешиш форумот ? И немој ти мене психопат, ретардо една.Ај шетај сеа :icon_lol:

Biljbilj08

1987
Член од
19 ноември 2011
Мислења
698
Поени од реакции
312
Па колку треба да си напушен за да го згрешиш форумот ? И немој ти мене психопат, ретардо една.Ај шетај сеа :icon_lol:
Види го бе, уште ке се карал дечкото, ти ли на мене шетај бе, сероњо ниедна

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Види го бе, уште ке се карал дечкото, ти ли на мене шетај бе, сероњо ниедна
Не гледам потреба да се расправам со тебе.Не се прави важен, не замарај на темава со глупави работи и пишувај си на другиот форум.Нас овдека поштеди не од твоите глупости.

Biljbilj08

1987
Член од
19 ноември 2011
Мислења
698
Поени од реакции
312
Не гледам потреба да се расправам со тебе.Не се прави важен, не замарај на темава со глупави работи и пишувај си на другиот форум.Нас овдека поштеди не од твоите глупости.
Не се правам важен, туку ти прв почна да вреѓаш

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
Trcam od niva nakaj doma… aman so ova piperov vise. Soblakam vleckite i pravac na cheshma. Se cekame so devojka mi na avtobuska u centar.Ja spremanje maksimum. Duri i se banjav… tato sabajleto me ishishia fraerski za na strana da se ischeshlam i se picnuem TOP… manekeni voda mozat da mi nosat, tesna farmerka mesto neam za ifonot 4 ama kao vidra sum u farmercinjava pa u ruka ke go nosam,,neka vidat sto e TIPche...ziam fichoto na tate i cepam nakaj skopje. se parkiram kaj skopjanka i fakam 57ca zosto i rekov od cair sum zosto ako i kazam deka sum od katlanovo nema ni muabet da mi naprai. Se kacuem u dvokatnjak onaka sherifski i op site me gledaat od glava do peta,nekoj tipki se smeshkaat i me snimaat…kao shnajderki da se dvapati od gore do dole a najveke nadole zjapaa … ja pudding se topam..i onaka so racete kao po kilo lep pod mishka, ne upadlivo go prefrlam i nego od levo na desno so kratka cheshka na levoto … idam nakaj zadnja za prv da sripam zosto veke kasnam… zastanue avtobusot ..ja ripam kao kengur a ona veke tamu doterana, stikla,minica, dekolte, nokti crveni, plava kosa, cicka posluzavnik mozesh casa da ostais nema da padne…i i vikam kaj si ma cuco, auf ke te progoltam..a ovaa drsko mi vraka “ sto be ti u plastichni vlecki”??? ;)))))))

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.442
Поени од реакции
5.567
Pratete domasan fudbal a ne tamo stranci..
recica-suplji kamen 2:2
strelci:belca,ivo konj,drage majmun i kelca!!!
sudue :zivko klecovski,i zore prodavac!
povredeni:2 udareni ss vilu,edn ss flasu udren,i 1 uapan od kuce!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom