Тони Зен

S

StormRage

Гостин
Текстов ми е опасно познат , помош некој да ми текне од каде е .
Не е Марчело , не е Едо , не е Викла нити Бед Копи..
Беше тоа некој српски провинцијалец со точка до точка исти текст...
Пу маме му е*** , покрај битови и текстови почнаа да крадат...
ова со сине ми личеше на една од Френки

уште едно поздравче......ако не сакаш ти,немој да мразиш ти...ако не плукаш,ајде симни се и попуши! :smir:
хахаха

F

FallenHypaspist

Гостин
Ај мирни малку. Ве подзабришав сњцки кењаторчиња. Лечење комплекси на друго место. Навреди да не видам повеќе. Мислење секој може да даде ама не и да наметнува кој што да прави, следен испад и ќе ја пратам Џену да ве регулира :)
Постоењето на ваква тема во подфорум ''Музика'' е исто така навреда за добар дел од свесните корисници на форумов...-_-

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Текстов ми е опасно познат , помош некој да ми текне од каде е .
Не е Марчело , не е Едо , не е Викла нити Бед Копи..
Беше тоа некој српски провинцијалец со точка до точка исти текст...
Пу маме му е*** , покрај битови и текстови почнаа да крадат...
Струка?
Тони Зен често копира од Струка....
Могуче е, не велам не. Само реков оти е добро направена продукцијата на спотот и песната, впрочем ме фасцинира квалитетот. Факт е дека видео записот на "Скандал" е целосна копија на видеото од Београдски Синдикат "Брате мили", тоа слеп да си ќе приметиш. Али "Во мој стил" е стварно посебно дури и да е плукната копија.
Ама денеска и копирањето е тешко, ај нека на прави некој слично нешто чим е лесно :icon_lol:

Постоењето на ваква тема во подфорум ''Музика'' е исто така навреда за добар дел од свесните корисници на форумов...-_-
На кој воедно никој не те тера насила да седиш. Ако уредниците на форумот одлучат темава да не е тука - нема да биде, до тогаш, sayōnara.

П

Паган-др

Гостин
Нешто што најмногу ме нервира кај "раперов" е што секоја "песна" му е у врска со него, како он е нај нај, како затнувал други. Првокласен нарцис.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
ОД кога стана комерцијала го замразев човеков и му дадов нов надимак Тони Фен!
Ти ли го измисли? А јас се чудев од кај искочи тој генијален надимак кој сега е веке неоригинален наравно пошо не го измислиле они.

Иначе шо е фората, шо се дигна фама за батките у спотот на тони?

п.с. толку е фраер шо пие кафе на МакОил...не...не сум го видел, ГО ГЛЕДАМ!
едит: да не пие нафта? :pos:

Blue_Boy

THE WAY I AM
Член од
29 октомври 2009
Мислења
345
Поени од реакции
33
Ти ли го измисли? А јас се чудев од кај искочи тој генијален надимак кој сега е веке неоригинален наравно пошо не го измислиле они.

Иначе шо е фората, шо се дигна фама за батките у спотот на тони?

п.с. толку е фраер шо пие кафе на МакОил...не...не сум го видел, ГО ГЛЕДАМ!

Братко,извини али немам авторски права за да ти докажам,се извинувам што погрешив.

Macy Luv

hip hop dance
Член од
28 декември 2009
Мислења
33
Поени од реакции
1
Damn, значи со овој интернетов денес ништо неможеш да скриеш :pos2:

El 'Borracho

Riot Maker
Член од
18 јули 2009
Мислења
822
Поени од реакции
238
Ахам. А можи за тебе треба да се отвори тема во подфорумов музика?!

Kajgana Shop

На врв Bottom