Томислав Николиќ - нов претседател на Србија

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.525
Поени од реакции
22.175
ЕУ ми честита на политичар кој на запад важи за националист? Што се деси таму, нели беа за прозападниот Тадиќ?

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Сељачка фаца има овој Николич..Тадиќ за него е цивилизација.

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Добри проценти од роднините ми живеат таму и сум релативно информиран за тоа како животарат таму.
Слобо е легенда. Времето ќе покаже а не CNN.
--- надополнето: 20 мај 2012 во 22:27 ---
Сељачка фаца има овој Николич..Тадиќ за него е цивилизација.
У сељака је снага Србије !

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.164
Има некоја посебна причина за тоа? Искрено многу ме изненади резултатов, мислев дека Тадиќ ќе победи. Тадиќ е еден од политичарите за кој имам високо мислење.
Враќањето на Русија на Балканот. И намалување на француското влијание, Тадиќ беше нивно пиунче. Едноставно ни се отвора поголем простор за игра сега.

oon

Член од
3 ноември 2008
Мислења
2.816
Поени од реакции
1.088
Враќањето на Русија на Балканот. И намалување на француското влијание, Тадиќ беше нивно пиунче. Едноставно ни се отвора поголем простор за игра сега.
Многу си слеп ако мислиш дека е така..

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Слобо е легенда. Времето ќе покаже а не CNN.
--- надополнето: 20 мај 2012 во 22:27 ---

У сељака је снага Србије !
Милојко прави разлика од сељак и сељанин или селанец .. разликата е голема ..а ако Српската снага е у првите,тешко на државата :гик:

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Немој да мислите дека некој ќе му дозволи на Николиќ да си спроведува своја политика.....има да го омекнат уште на денот на инагурацијата.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.583
Поени од реакции
22.530
Николиќ е најголемиот плачко на политичката сцена во Србија и пошироко. Никако досега да дојде до власт, нон стоп се умилкуваше на народот, користеше секакви прилики да се довлече во власта. Правеше циркузи, митинзи, протести, пред некој месец, можеби и година, ШТРАЈКУВАШЕ СО ГЛАД, само затоа што не можеше да дојде на власт, да привлече внимание.
Јавно зборуваше против, САД, НАТО и ЕУ до пред една година, сега на овие избори се залагаше за европска Србија. :pos:
Го предвиде убиството на Џинџиќ. :eek:

Во стилот на Фрчко, би порачал: 'Господ нека и е на помош на Србија!'

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.632
Поени од реакции
1.199
Сјаши курта да узјаше мурта.

Исти к*рац друго паковање, нема ништо да се смени, чак што више може да биде и полошо.

Tzeentch

Дискретен Херој
Член од
6 октомври 2011
Мислења
581
Поени од реакции
347
Честитки за четникот. За прв пат во животот навивав за радикалната опција во Србија.

Двери не победија.
--- надополнето: 20 мај 2012 во 22:39 ---
ЕУ ми честита на политичар кој на запад важи за националист? Што се деси таму, нели беа за прозападниот Тадиќ?

Тадиќ 2.0 победи.

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
Милојко прави разлика од сељак и сељанин или селанец .. разликата е голема ..а ако Српската снага е у првите,тешко на државата :гик:
само вистински сељак (човек од народот) може да напрви нешто за народот........досега видовме безброј примери насекаде во светот од приказни и бајки за подобар живот,а се живее СЕ полошо и полошо........вака повеќе не може

Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
Милојко дај не сери, земи спремај се за прослава на наредната СРПСКА нова година.
Ебате србоманите, ако пишува на српски мисли господ за муда го фатил.

Kajgana Shop

На врв Bottom