Тип на денот (читај правила во прв пост)

Статус
Затворена за нови мислења.

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Barcelona 2-2 & 3+ @ 2.8 /2 & 4+ @ 3.1
PSG 1 @ 1.7
Orlando + на кошеви @ 1.9

Задњи воз :)

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Дај бе смирете страсти што се глупирате за утакмици и типови...ѕверки сте вие тројца(J.A., DIK & шеф на подземје) само престанете веќе:smir:

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
не ми пишувајте по ПП не бев тука викендов и се немам слушнато за местенки од 100 %

Член од
2 јануари 2008
Мислења
440
Поени од реакции
93
Што се деси со ракометот.. Го преќинаа :nesvest:

Член од
5 октомври 2010
Мислења
976
Поени од реакции
308
што мислите ќе ја даде ли барса вечер 2 ?

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
447
CARDIFF 2:2 VO 90 MIN :tapp: ME ZAEBAA ZA 2700 KAJ JA PISAV,so ubavo si iskocija lille,espanyol,zenit i udinese.

za vecer Chico - Cartagena 1

Член од
20 декември 2009
Мислења
445
Поени од реакции
341
DIK brat u posledno vreme rasturas, ovaa malaga kako li samo ti tekna .... I kockar e dobar, ne znam zasto ne napravite tim , mislam deka bi bile edno od najdobroto duo u makedonija za tipovi ( podobar ke bide samo Dzaro ) ...
Daj ne se karajte i dvajcata ste jaki tipsteri samo malku poveke sreka vi treba ....... Sto ne izlezete zaedno na pivo, druzete se malce i napisete nekoj zaedniki tiket ......

Член од
2 септември 2008
Мислења
59
Поени од реакции
1
DIK brat u posledno vreme rasturas, ovaa malaga kako li samo ti tekna .... I kockar e dobar, ne znam zasto ne napravite tim , mislam deka bi bile edno od najdobroto duo u makedonija za tipovi ( podobar ke bide samo Dzaro ) ...
Daj ne se karajte i dvajcata ste jaki tipsteri samo malku poveke sreka vi treba ....... Sto ne izlezete zaedno na pivo, druzete se malce i napisete nekoj zaedniki tiket ......
Абе не знам јас за Малага прв пат слушам, како ли само ја извади од ракав еј, па и другите типови , падне коефициент и ајмо тука местена ... Што да правиме ние обични смртници само ќе гледаме како боговите ја покажуваат својата моќ :)
Он топик:
За вечер Cobreloa 1 од Чиле @ 2.2 и Iqique Т12+ @ 2 обавезно кој оди да ги пише.
За похрабрите од Колумбија Cucuta - Pereira 2 @ 5 коеф. и T22+ @ 3.5.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom