Тип на денот (читај правила во прв пост)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 февруари 2009
Мислења
1.315
Поени од реакции
47
што се исподеси денес бе луѓе! се дупнаа од местење баерн,арсенал,манчестер,псв,виљареал... ц ц ц е не пишувам више па што сака нека биде!!!
begaj od tie golemite favoriti i nema da imas problemi, i taka na nivnite koeficienti ne vredi da se rizikuva para, jas licno ic ne gi ni gledam, ne gi ebam ni dva posto i si gazam na drugive, ama ic ne me boli kurov ni za Baern, M J i Arsenal i slicni govna ko niv.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
На едно ливче ме утепаа Бешикташ

Па после се извадив на Дубл
Удине
Атлетик билабао

За денес стаив 1500 сингл на Интер

Член од
5 октомври 2010
Мислења
976
Поени од реакции
308
за утре
грасхоперс 2
генчелбирги 1
олимпијакос волос 1
болоња 1
парма гг
фоџа 2-3
бохум гг
ханза гг
спарта 1
вест хем 1
со 20 денара има околу 15 иљадарки добивка, мислам вреди да се проба.

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Еве за денес нешто од мене:
ТИКЕТ бр.1

Челзи 1
Валенсија 1 и 3+
Севилја 3+
Порто 3+
Трабзон 1
Интер 1
Наполи 1
Коефициент околу 25 зависно од кладилница

Тикет бр.2 (по ризичен)
Севилја 1
Порто 1-1
Бенфика 2
Лион 1
Хамбург 1 и 3+
Паок 1
Палермо 3+
Анортозис 1
коефициенет околу 65 зависно од кладилница

Член од
18 јули 2008
Мислења
479
Поени од реакции
140
Не ми се верува сношти што фатив

Манчестер 1 & 3+ 8.5
Нинберг 1 3.05
Фенербахче 2 2.0
Удинезе 1 1.7 за 20 1 700 - 1 800
од 10 добри размислани ливчина само оваа влезе за 20 секунди напишано :vozbud::toe:
За денес Интер 1 Челзи 3+

Член од
29 јануари 2008
Мислења
821
Поени од реакции
410
Денес кој сака да фати да не ги игра Интер и Милан! Се очекува Кикс и на двете екипи...

Parma - Fiorentina - X2 (После поразот во купот од парма фиорентина ја научи лекцијата како да игра против нив, а и немаат победа во гости од кога е почнато првенството)
Real Madrid - Real Sociedad - 1
Rangers - Celic - X ( Во првентсвото првиот натпревар кој се играше оваа година помеѓу овие две екипи на 2 јануари заврши 0:2 со победа на Селтик. Селтик се далеку подобри од Ренџерс но моментално во прашање е Шкотски Куп натпревар така да не очекувам премногу залагање на Селтик но сепак ќе си ја одбранат честа и ќе си заминат од таму непоразени минимум со нерешено.)
Valencia - Hercules - 1 (Освен поразот од мајорка оваа сезона Валенсија нема друг пораз на домашен терен! така да очекувам да не потфрлат и да си го задржат местото што води во лига шампиони, а и претходниот натпревар го имаат добиено со 1:2 во гости кај оваа екипа!)

Мое мислење за Интер и Милан
Genoa - Milan - X
Inter - Roma - 2

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
Незнам зашто али некако убеден сум дека денес во италија ќе има барем една 2у1 1у2 !!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom