Тип на денот (читај правила во прв пост)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 февруари 2006
Мислења
134
Поени од реакции
6
Леверкузен - 1
Сампдориа 1
Севиља - 1
Динамо Киев - 1

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Зенит допатувал без 5 стандардни првотимци.Прочитав на ХРТ текст.Можи да се пука кец :)

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Бабл Дабл

Rapid-CSKA Sofia 1.70
Dynamo Kyiv-AZ Alkmaar 1.50

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.809
Поени од реакции
44.126
Ај фала богу и јас да зеам некое денарче..

ПСВ - Дебрецин - 2+ пп. (2:0)
ЦСКА - Палермо - 1 (3:1)
Розенборг - Атлетико - 2 (1:2)
Динамо К. - АЗ - 1 (2:0)
Севиља - Карпати - 2+ пп (3:0)

Иначе на друго ливче само Јуве ме бутна ама за тоа ќе пишам после у темата за поплаки.. :))... оти ако не победи некоја од ПСВ и Севиља може да не ме заебал само Јуве..

П.С. У кладилницата видов лист нашарано на него повеќе утакмици... И гледам имаше 2 во 1 две.. Ги проверив шифрите, едната беше Динамо, дургата ЦСКА.. ЦСКА испадна, мамето нивно :)

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
1-1 :D vi rekov ja pukajte pari dobiv info kako vcera za milan isto i deneska deka igraat 3 za 3 se pukaja golemi sumi na besiktas vredese da se igra i x2 (2,70) kvota pa cestitki za site sto ja pisaa

Не тропај. Ако играат 3 за 3 знајш шо е ти то ? Прво еднио тим да земи 3 бода, па другио, ама како шо можиш да забележиш утакмицава заврши 1:1, така да то пропаѓа. Ова и јас го изиграв Х2, од проста причина шо Порто претходно имаше 3 победи па немораше многу да се замара, и Сабота или Недела треба да игра во првенството со Бенфика. Така да не мачкај очи оти си имал некое инфо, оти сите ја изиграја :)

--- надополнето ---

За денес:

Slavia Praga - Jablonec GG @ 1.7
Apeldoorn - Emmen GG @ 1.65
Admira - St.Andra 3+ @ 1.6
Shalke 04 - St. Pauli 1 @ 1.6

Сингл и нешто поризично на блог. www.smena-tips.bloger.hr

Buji Buton

Manijak :P
Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
Не тропај. Ако играат 3 за 3 знајш шо е ти то ? Прво еднио тим да земи 3 бода, па другио, ама како шо можиш да забележиш утакмицава заврши 1:1, така да то пропаѓа. Ова и јас го изиграв Х2, од проста причина шо Порто претходно имаше 3 победи па немораше многу да се замара, и Сабота или Недела треба да игра во првенството со Бенфика. Така да не мачкај очи оти си имал некое инфо, оти сите ја изиграја :)

--- надополнето ---

За денес:

Slavia Praga - Jablonec GG @ 1.7
Apeldoorn - Emmen GG @ 1.65
Admira - St.Andra 3+ @ 1.6
Shalke 04 - St. Pauli 1 @ 1.6

Сингл и нешто поризично на блог. www.smena-tips.bloger.hr
abe k.r mi razbiras ti be brat jas sum nemal ti si imal of lele odi legni si te molam znaes li kolkava suma na pari bese uplatena na besiktas li???

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.913
Поени од реакции
7.497
Мој тикет за денес
Лавал-Седан ГГ
Шалке - Сент Паули 1
Ауе - Ф.Дизелдорф 1
Вилем 2 - Венло 1
Вест.. - Коге ГГ