1-1PORTO - BESHKIKTAS 2 (7) X2 (2,70) PUKAJTE PARI
2:0 :smir:Odense - Young Boys - 1
@2,7
1-1vi rekov ja pukajte pari dobiv info kako vcera za milan isto i deneska deka igraat 3 za 3 se pukaja golemi sumi na besiktas vredese da se igra i x2 (2,70) kvota pa cestitki za site sto ja pisaa
abe k.r mi razbiras ti be brat jas sum nemal ti si imal of lele odi legni si te molam znaes li kolkava suma na pari bese uplatena na besiktas li???Не тропај. Ако играат 3 за 3 знајш шо е ти то ? Прво еднио тим да земи 3 бода, па другио, ама како шо можиш да забележиш утакмицава заврши 1:1, така да то пропаѓа. Ова и јас го изиграв Х2, од проста причина шо Порто претходно имаше 3 победи па немораше многу да се замара, и Сабота или Недела треба да игра во првенството со Бенфика. Така да не мачкај очи оти си имал некое инфо, оти сите ја изиграја
--- надополнето ---
За денес:
Slavia Praga - Jablonec GG @ 1.7
Apeldoorn - Emmen GG @ 1.65
Admira - St.Andra 3+ @ 1.6
Shalke 04 - St. Pauli 1 @ 1.6
Сингл и нешто поризично на блог. www.smena-tips.bloger.hr
dosta be gi vidovme tvoite namesteni niedna ne ispadna, pa uste ni rekol za milan hahaaabe k.r mi razbiras ti be brat jas sum nemal ti si imal of lele odi legni si te molam znaes li kolkava suma na pari bese uplatena na besiktas li???
Прекини досаден сиabe k.r mi razbiras ti be brat jas sum nemal ti si imal of lele odi legni si te molam znaes li kolkava suma na pari bese uplatena na besiktas li???