Тинејџери - Врколаци!

• Креатор на темата Дамјан_Amstaff
  • Време на започнување

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.856
Има разни будали низ светов. Имаше на Натионал Географик во емисија Табу за луѓе вампири. Имаше еден тинејџер што влегол кај некоја бабичка дома и и го извадил срцето, го завиткал, со жар правел крстови и и ја пиел крвта од тенџере.

Член од
22 септември 2008
Мислења
412
Поени од реакции
32
Значи човеку, има створења по светов луѓе шо убиваат, ги касапат, на делчиња ги сецкаат, ги јадат, органи им продаваат..
Незнам за тебе, али ја да дознаам дека изродов ми го убил кучето за да му стои черепот за украс по дома, ќе изреагирам ко да ми рчнал дел од семејството.

Член од
20 мај 2010
Мислења
94
Поени од реакции
29
Post-Twilight емо синдром.
апсолутно се согласувам!!!значи, панк, емо, сечење вени, музика како за џиткање од 10 кат...сето тоа не им е доволно на луѓево па измислиле нов средношколски поредок-twilight копиранти...
мене, не ми е страв од нив, потполно не ги подржувам, зашто денес стануваат вампири, утре ќе имам Nightmare on Elm street у соба:pos2:

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.218
Поени од реакции
84.171
Е од што се ужаснавте толку и се згрозивте?
(Прво ги прочитав коментарите. Затоа решив да го изгледам клипот.)

Вие ко да живеете во идеален монотон Вондерленд, па малку некој ако поинаку се облекува и изгледа - се ужаснувате.
Ах да забораив, кучето на соседот. Леле, леле, страшно. Од толку такозвани вукодлаци низ САД, еден земал кучето на комшијата го убил (што е за осуда, ама не е крај на светот, како што реагирате).

Сакате да се најдете сами меѓу овакви вукодлаци или сами на Јаја-паша или у Арачиново у микстејп на УЧК и Ал Каида?

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Абе и во Македонија имам забележано вакви ретки суштества (посебно по поруралните средини) само денешно време лоши закони има донесено та ако превзимам воспотно-образовни мерки (читај: благ ќотек) ќе треба да плаќам оштета, што е апсурдно бидејќи јас придонесувам за здрав напредок (ментален и физички) за нашето општество посебно за младата популација.
Да бев во некоја партија гарант ќе бев главен во Млади и Спорт.

--- надополнето ---

Сакате да се најдете сами меѓу овакви вукодлаци или сами на Јаја-паша или у Арачиново у микстејп на УЧК и Ал Каида?
Знам арабски и малку албански ќе се разберам некако а врколашки јазик незнам.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Незнам за тебе, али ја да дознаам дека изродов ми го убил кучето за да му стои черепот за украс по дома, ќе изреагирам ко да ми рчнал дел од семејството.
Е, а замисли на некои луѓе им се случува на деца да им го направат тоа... Не викам дека ова не е лошо... Ама очигледно е кое е полошото.
Знаеш како викаат: Од двете зла, помалото.

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
Ниту ги поддржувам ни ги осудувам туку ги игнорирам затоа што во ниеден случај не ми наштетил нити ќе го направи тоа. Јес да се изнагледани филмови али не ви направиле ништо па за да се ненормални/за во лудница/за убивање и слично, нити па кучето е ваше. Секој може да ви го убие кучето, и немора да значи дека тие се потенцијални убијци. Гет а лајф и оставете ги нека кршат глава, со оглед што групата е тазе создадена, и со појавувањето на новиот тинејџерски хит ќе го сменат имиџот.

Д

Дамјан_Amstaff

Гостин
Не го глеав онака си зборам... Па го глеав фала богу.
Значи човеку, има створења по светов луѓе шо убиваат, ги касапат, на делчиња ги сецкаат, ги јадат, органи им продаваат, ти за тинејџериве врколаци се фати. Не викам дека се нормални.
Си го гледал Halloween ? Детето од врапчиња и стаорци почна а каде заврши? Не велам дека ова дете ќе стане психопат некој ден , но ти велам не е здраво да се обезглавува куче од задоволство. А што мислиш психопатите одеднаш се одлучиле да убиваат и касапат луѓе , но тоа не е темата ајде.

G

GoddessOfRock

Гостин
Абе шо сте се фатиле за кучето ко слеп за стап? Ја у комшии имам една старица која секое куче кое ќе и пријаде, или живеело во маало го убила, и тоа ради ЌЕф! Иако може тоа куче било и вакцинирано, и добро чувано, бањато итн. Она нејќе кучиња и точка. И не и може никој ништо!А тоа шо тинејџерот убил куче големата работа, како сите да се такви. Абе остајте ги децата нема си живеат, не мора сите да сме исти. Може не е најпријатен тој тренд, али боље ли е детето рапер да ти е? Или во некоја банда( gangs ова повеќе во Америка, ама го има у во Македонија)?

T

Tetro

Гостин
Они живе у Америци. Да су на Балкану не би имали времена за ове глупости.
стварно? мислиш дека нивната мода нема да се префрли на нашите простори? исто како што некој велеа за Хабардовите секташи и слични срања кај нас.

MiloBilderce

Bukake anyone ?
Член од
7 ноември 2009
Мислења
1.238
Поени од реакции
70
Toa e toa , TV + Internet i seto sranje so ide so nego = toa so go gledate na klipot ..

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
страшни се, уууу :aplauz:

озбилно, боље вакви фрикови, него Белградски генг имитатори :raz:

Член од
10 август 2008
Мислења
744
Поени од реакции
266
Не мислам дека типот шо му ја скинал глата на кучето го напрајл зарди то шо е тин-врколак и влијанието шо му го извршила групата, туку пошо му прнало така. Значи, сам, индивидуалец така решил да напрајт. Да беше хипик, ќе ги кривевте хипиците, да беше панкер исто, а?
Ги поддржвам зш да не. Ак им е убо на душата да си носет леќи в очи и со опашки на газ да шетет, нек си терет.

Kajgana Shop

На врв Bottom