Па види, затоа и не го кажувам ова толку често. Ретко, ама знам дека е од срце. Мислам дека колку почесто го кажуваш, толку побрзо ке ти премине во рутина, и ќе ја изгуби "магијата".
zavisi nekogas moze da e vistina a nekogas samo rutina,nekogas duri i laga.zosto lesno e da se kaze ama treba i nesto poveke.
Jas sekogas se trudam da go pocuvstvuvam toa koga go kazuvam-i mislam deka mi uspeva. Ljubovta se pokazuva so dela a ne so zborovi no sepak moram i da priznaam deka mi godi i koga go slusam toa TE SAKAM,sekoj pat nadevajki se deka go ima pravoto znacenje
досега само на една личност и имам речено дека ја сакам....секој пат кога ке речев беше од срце зошто така се чуствував...ми беше потребна...и ми е....нели прва љубов..мислам дека е најискрена.....а има луге што не им значи тоа...иако е вистина...
Ова пак од тие темите со егзистенционални дилеми, а? Па и анкета, стаено
Ако стварно го сакаш/те сака, онда е чувство кое постои и се соопштува, а ако ич не ти/му/и чуе за него/неа/тебе, онда е фраза/лага. Као и со секој ебан друг збор/емоција у живтот што ги искажуваш.
As simple as that.
Не викам многу често дека сакам некој.Некогаш кога ќе го речам мислам така,а некогаш не.Не ми значи многу некој ако ми рече дека ме сака затоа што сега почесто тоа е само излитена фраза,ако ме сака тоа ќе ми го покажит:smir:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.