Тетоважи

SeaGull

Walter
Член од
17 мај 2005
Мислења
763
Поени од реакции
9
Nitu imam, nitu sakam, a nitu pak ke stavam nekogas tetovaza.
Sto ne znaci deka sum protiv toa. Koj saka, neka stava. Jas ne :)

Boogie

no pain no game
Член од
4 декември 2005
Мислења
985
Поени од реакции
544
Постојат денеска најразновидни тетоважи,таттоо индустријата прерасна во еден многу голем моден детаљ во цел свет така да немора да се изненадуваш од секаквите тетоважи,сепак кај нас тоа не е достапно поради големата цена на боите и опремата за таков вид на тетоважи но се надевам дека наскоро и кај нас ке стане достапно.

schtranga

Кратовчанче
Член од
7 август 2005
Мислења
1.295
Поени од реакции
18
konecno se odluciv , ovaa ke bide mojata sledna tetovaza koja planiram ova leto da ja napravam
samo ke bidat dve , edna podolu edna pogore mnogu pomalecki od ova i nisku dolu pod meseto , samo se mislam dali u crvena boja ili u crna :raz:

Boogie

no pain no game
Член од
4 декември 2005
Мислења
985
Поени од реакции
544
Многу убаво би било кога мајсторот што ке те тетовира би го направил тоа во тробимензионална сенка така да би постигнала ефект како на кораци од шепи па потоа и малку црвено за поубаво излегување во преден план на додатни ефекти.Уф мојата машта за тетоважи работи 200 на саат па поубаво да чујам ти што мислиш а јас можам да го истетовирам без проблем

schtranga

Кратовчанче
Член од
7 август 2005
Мислења
1.295
Поени од реакции
18
Boogie напиша:
Многу убаво би било кога мајсторот што ке те тетовира би го направил тоа во тробимензионална сенка така да би постигнала ефект како на кораци од шепи па потоа и малку црвено за поубаво излегување во преден план на додатни ефекти.Уф мојата машта за тетоважи работи 200 на саат па поубаво да чујам ти што мислиш а јас можам да го истетовирам без проблем
da , da taka nesto, imam tocno zacrtano u glava kako da bide samo ne mozam da opisam , baram na net ako najdam nekoja slicna slikicka ke ja zakacam tuka...masta radi svasta

Член од
5 март 2006
Мислења
6
Поени од реакции
0
Istetoviran sum vekje 8 na meseci na grbot i toa e cista zaraza,sega se poveke sakam da se tetoviram pak ama ke pocekam da soberam CASH zasto minatiot pat me "izgore" cenata :))))

Boogie

no pain no game
Член од
4 декември 2005
Мислења
985
Поени од реакции
544
:star:Ајде рибар покази сто си тетовиран бас би сакал да видам дали е една од моите дела

Член од
5 март 2006
Мислења
6
Поени од реакции
0
ej boogie man eve mi ja slikata ama ne mi dava da ja attachiram tuku ko avatar mi dava da ja staam ako sakas mozam na msn da ti ja pustam mojot mail e tratmax@hotmail.com

Boogie

no pain no game
Член од
4 декември 2005
Мислења
985
Поени од реакции
544
Тетоважата ти е екстра ја знам како не би познал мое дело,мислам дека ако убаво памтам е на центарот на грбот така ли.Поздрав другарче ја имам сликата а еве и другите да ја видат.Користете Македонски Производи:star:

Член од
5 март 2006
Мислења
6
Поени од реакции
0
Bravo be coek car si ja ne znaev deka si ti ama jebiga.Masterpiece si e deloto.Zadovolen 100% sea bez reklami taka :))))))

Ч

Чек Он Ит

Гостин

E оваа ми се свига и таа што ја има Пинк на ногата исто така

Kajgana Shop

На врв Bottom