Тетоважи

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Погрешмо ме сфаќаш, јас го сакам Џејмс Дин ама нема шанси да го нацртам :)

Змејот за брсмртноста, значи има змеј а твое како сакаш да го нацрташ со твој зборови одиш и средуваш, само еден совет немој да жалиш пари.

V

Vollstandig

Гостин
Погрешмо ме сфаќаш, јас го сакам Џејмс Дин ама нема шанси да го нацртам :)

Змејот за брсмртноста, значи има змеј а твое како сакаш да го нацрташ со твој зборови одиш и средуваш, само еден совет немој да жалиш пари.
Не жалам воопшто, секогаш прво разгледувам тетоважа мислам долго време па ја ставам. Во животот еднаш се изгорев, како мал 15 години ставив мочани кинески букви кои ги отстранив, оттогаш разгледувам мотиви што ми се навистина легнати на око. Претходната што ја покажав ја платив 100 евра али вредеше за парите, овој пат планирам нешто големо интересно и симболично.

Па дај, останатите членој што сте по тетоважи ставете некој мотив, можи ќе ми се бендиса:)

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Јас сум по тетоважите и од искуство ти кажувам...

V

Vollstandig

Гостин
Стај некоја, твоја, туѓа, било каква, не се срами:)

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
Па отприлика знаам, само сакам да разгледам мотиви што ќе ми се допаднат, гледам измеѓу трајболи, некои поинтересни мотиви низ цела рака итн.
трајболот е толку застарен, не знам дали воопшто некој го става сега...
иначе еве ја едната моја на грбот... ова мислам дека нема никогаш да остари, од причина што не се само обични ѕвезди во прашање, ми имаат значење :pipi:

Attachments

V

Vollstandig

Гостин
иначе еве ја едната моја на грбот... ова мислам дека нема никогаш да остари, од причина што не се само обични ѕвезди во прашање, ми имаат значење :pipi:
Добра е ;)

Член од
31 јули 2006
Мислења
2.537
Поени од реакции
702
За некого трајбалот е застарен, за друг ѕвездите се застарени. Тебе тие ти значат нешто, а некој трајбл дизајн му значи нешто на некој друг.

V

Vollstandig

Гостин
Застарени тетоважи се оние ЈНА или да црташ тетоважа во 1D верзија:) Трајболот никогаш нема да изумри, иако трајбол како апстрактна слика поретко се става, се ставаат слики во трајбол верзија.

--- надополнето ---

Шо викате за оваа:

Член од
31 јули 2006
Мислења
2.537
Поени од реакции
702
Застарени тетоважи се оние ЈНА или да црташ тетоважа во 1D верзија:) Трајболот никогаш нема да изумри, иако трајбол како апстрактна слика поретко се става, се ставаат слики во трајбол верзија.

--- надополнето ---

Шо викате за оваа:

Па тоа и ја викам - све си е ствар укуса. Мене тие ѕвезди ми се толку глупи и juvenile што ми се лоши кога ги гледам. Ама, на некој му се свиѓаат и тоа си е тоа.

Не прашувај овде за мислења, as many assholes that many opinions you will get...lol (ова не беше кажано како навреда). Најди си тебе што ти одговара, што ти се свиѓа и што ќе бидеш сигурен дека после 20-30 години сеуште ќе ти значи.

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
Мене тие ѕвезди ми се толку глупи и juvenile што ми се лоши кога ги гледам. Ама, на некој му се свиѓаат и тоа си е тоа.
деееееее бееееееееееееееее.....шо ми се сипа толку??? до ѕвездите е или до грбот...?
хахахха се зезам, ама вкусови се во прашање, во секој случај!

Член од
31 јули 2006
Мислења
2.537
Поени од реакции
702
деееееее бееееееееееееееее.....шо ми се сипа толку??? до ѕвездите е или до грбот...?
хахахха се зезам, ама вкусови се во прашање, во секој случај!
не бе ништо лично...хахааа...сакав само да доловам дека се е ствар укуса. Ти можеби очи ќе превртиш на моите тетоважи :smir:

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
не бе ништо лично...хахааа...сакав само да доловам дека се е ствар укуса. Ти можеби очи ќе превртиш на моите тетоважи :smir:
не верувам, зашто поштувам каква и да е тетоважа...Битно е дека ТЕБЕ ти се свиѓа, а на свое тело секој има право да стави што сака! Штом ТИ мислиш дека треба да стои, јас сум тука само да ти кажам браво за храброста! Секоја тетоважа има своја приказна. Муабетот ми е БИТНА е приказната на тетоважата, ако ја стаиш од онака... маф ти е работа

Член од
31 јули 2006
Мислења
2.537
Поени од реакции
702
не верувам, зашто поштувам каква и да е тетоважа...Битно е дека ТЕБЕ ти се свиѓа, а на свое тело секој има право да стави што сака! Штом ТИ мислиш дека треба да стои, јас сум тука само да ти кажам браво за храброста! Секоја тетоважа има своја приказна. Муабетот ми е БИТНА е приказната на тетоважата, ако ја стаиш од онака... маф ти е работа
Се слагам 100%! Битно е да има длабоко значење, а дали е застарена или не - тоа за човекот што ја има не е битно :smir:

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Имам тетоважи, но имам една на гради како сувенир од алхоколизирани тинејџерски денови која не ја сакам. Колку пари чини отстранувањето? Или е подобро да ја покријам со останата тетоважа?

Kajgana Shop

На врв Bottom