Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Погрешмо ме сфаќаш, јас го сакам Џејмс Дин ама нема шанси да го нацртам
Змејот за брсмртноста, значи има змеј а твое како сакаш да го нацрташ со твој зборови одиш и средуваш, само еден совет немој да жалиш пари.
Па отприлика знаам, само сакам да разгледам мотиви што ќе ми се допаднат, гледам измеѓу трајболи, некои поинтересни мотиви низ цела рака итн.
трајболот е толку застарен, не знам дали воопшто некој го става сега...
иначе еве ја едната моја на грбот... ова мислам дека нема никогаш да остари, од причина што не се само обични ѕвезди во прашање, ми имаат значење![]()
трајболот е толку застарен, не знам дали воопшто некој го става сега...
иначе еве ја едната моја на грбот... ова мислам дека нема никогаш да остари, од причина што не се само обични ѕвезди во прашање, ми имаат значење![]()
[/COLOR]Шо викате за оваа:
![]()
Застарени тетоважи се оние ЈНА или да црташ тетоважа во 1D верзијаТрајболот никогаш нема да изумри, иако трајбол како апстрактна слика поретко се става, се ставаат слики во трајбол верзија.
--- надополнето ---
Шо викате за оваа:
![]()
Мене тие ѕвезди ми се толку глупи и juvenile што ми се лоши кога ги гледам. Ама, на некој му се свиѓаат и тоа си е тоа.
деееееее бееееееееееееееее.....шо ми се сипа толку??? до ѕвездите е или до грбот...?
хахахха се зезам, ама вкусови се во прашање, во секој случај!
не бе ништо лично...хахааа...сакав само да доловам дека се е ствар укуса. Ти можеби очи ќе превртиш на моите тетоважи :smir:
не верувам, зашто поштувам каква и да е тетоважа...Битно е дека ТЕБЕ ти се свиѓа, а на свое тело секој има право да стави што сака! Штом ТИ мислиш дека треба да стои, јас сум тука само да ти кажам браво за храброста! Секоја тетоважа има своја приказна. Муабетот ми е БИТНА е приказната на тетоважата, ако ја стаиш од онака... маф ти е работа