Тетоважи

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Летово во Охрид кога ќе одам имам во план 3 да направам здравје боже од тие шо стојат по 2-3 месеци
на грб

Рамо

и на ногата некои букви:helou:

S

SSS-Stolica

Гостин
Летово може една ваква да стаам ама не трајна 2-3 месеци само

А коа ќе бидам полнолетен на рамото Слобода или Смрт на грбот сонцето со 16 краци...на срцето името на жената...:pipi: на вратот имињата на децата и ќе се најде место за логото на Манчестер и Вардар...

С

Спенсер

Гостин

А коа ќе бидам полнолетен на рамото Слобода или Смрт на грбот сонцето со 16 краци...на срцето името на жената...:pipi: на вратот имињата на децата и ќе се најде место за логото на Манчестер и Вардар...
аииии звер...ја сакам оној тигарот шо е од амблемот на ЕСЗ ТИГАР,на аватар шо ми е, на гради, а на грб сонцето вергина...или пак обратно

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Летово сакам 3-4 кинески симболи на раката, нешто вакво.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.799
Поени од реакции
11.400
Еден пријателски совет...дури не созреете и не направите 20-21 година не се тетовирајте...од свое искуство зборам...така да не се џилитите толку, сепак колку е интересна и забавна, толку е и сериозна работа со текот на времето...како и да е, самото тетовирање и тетоважите кај некого се опсесија, а кај некого к*рташак, зависи...
btw имам во план следно нешто да плеснам на грб, точно по р'бет, некое ацтечко сонце или трол со џоинт...

ficdogg

221b
Член од
29 септември 2008
Мислења
1.105
Поени од реакции
699
Tetoviranje vo leto e edno golemo no no. Najdobro vreme za tetoviranje e septemvri oktomvri. Celo leto ke ti pomine u pazenje na tetovazata, i golema sansata e da ti pobledi malce od sonceto ako ne ja pazis.
Najubavo oktomvri kako so kazav, prvite dve-tri nedeli dodeka zarasne kako sto treba, treba epten nega i nikako voda. Od oktomvi do sezona na kratki rakavi i sl, vrz tetovazata ke dojde nov sloj koza. Posle toa pa treba da se izbegnuva sonce direktno na tetovazata i obavezno krema za soncanje, bez razlika dali se soncas ili se setas na ulica.

PS
Nemoj da se igrate so hena, zaebano e toa. Od koa ke izbledi moze da vi ostane bela slika od tetovazata, biejki henata ke go "izede" melaninot od kozata i treba baaaagi vreme da se vrati vo normala.

Член од
23 мај 2009
Мислења
788
Поени од реакции
23
сакам да ставам тетоважа ми изгледа некако убаво кул интересно шо знам

#LakersMK

iChangeWorlds
Член од
31 јули 2008
Мислења
1.326
Поени од реакции
250

на врат опасно изгледа али лошо влијае на барање сериозно работно место...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Се решив да ставам тетоважа.Ке ставам на рака,букви некакви,кинески или некои други сакам да ставам,дајте само некои букви да разгледам какви има.Фала однапред.:smir:

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Се решив да ставам тетоважа.Ке ставам на рака,букви некакви,кинески или некои други сакам да ставам,дајте само некои букви да разгледам какви има.Фала однапред.:smir:
Па ваљда сакаш тие букви нешто да значат или само букви да стаиш па без разлика каво значење имаат :toe:...имаш во Буњаковец на трети избор во салонот :helou:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Друже да значат нешто сакам,тоа ми е фората,не само шлапни ги и прај се манга.
Затоа ги барам буквите......но ке идам до Буњаковец,фала ти.:smir:

П.С--Која цена отприлика се движат да не знае некој???

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Друже да значат нешто сакам,тоа ми е фората,не само шлапни ги и прај се манга.
Затоа ги барам буквите......но ке идам до Буњаковец,фала ти.:smir:

П.С--Која цена отприлика се движат да не знае некој???
Зависи колкави се...ако се како на оној од сликата погоре околу 50-60 евра мислам дека ќе ти стигнат :smir:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Таман е,а и да фати повеке нема проблем идам другата недела баш.Фала ти на информацијата.:smir:

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.832
Игор од Буњаковец е член на форумов (boogie) само ретко пишува.

Tanes

Ништо Море!
Член од
23 јули 2006
Мислења
664
Поени од реакции
6
Дан знајт некој рецепт за мастило кое не се вадит месец дена ???? за тетоважа

Kajgana Shop

На врв Bottom