- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.524
- Поени од реакции
- 114.685
А што е, будист?Covek od Arabija ne znaci deka mora da e musliman
А што е, будист?Covek od Arabija ne znaci deka mora da e musliman
Negovata vera e skriena, pushtena, a fakticki go krijat.. on bi trebalo da bide terorist ama ne musliman.А што е, будист?
Ако ЛордБебуш и ДДПолитикс, речат дека ноќта е бела, а денот црн, тогаш ноќта е бела, а денот црн... Без приговор!
Ова е тежок пропуст на Германија, кој за жал ја чинеше човечки животи, и плус зајакнување на крајната десница. Тоа е реалноста...Автоматски споено мислење:
Нормално не знаеме дали ова е фејковача ама по се досега искача дека овој буквално се фалел на многумина што ќе направи, и дека властите во Германија биле предупредувани во повеќе наврати за човекот.
Автоматски споено мислење:
Zash be ste tolku glupavi, ne znaete ni eden vest da gledate... ministrestvoto na vnatreshni raboti na Germanija go veli toa... eden klloshar od Kocani, shto dava pasosh na patarina, ne gi veruva vestite na CNN..
Како што ти кажав, ништо хумано во експлоатација на човековата мизерија/Добро сега некој верува во надрилекари, рамна планета и пичке си материне.
Прочитав шо си напишал,не врти сега од околу интелегенцјата, твојата интелегенција се гледа по тоа шо си пишал дека ако е од Саудиска Арабија не значи дека е муслиман!?Така да прво измериси ја твојата интелегенција,сигурно веќе е на ниво на летна температура во Новосибирск!Ne si dovolno sposoben, i dovolno intelegenten da go razberesh toa shto sum pishuel..
Автоматски споено мислење:
Hahshshsh posle se nervirash koga tvrdam deka vie imate sekogash vasha historija shto vazhi samo za vas.. ova e dokaz
Ај скрши глата.Како што ти кажав, ништо хумано во експлоатација на човековата мизерија/
Ако родителите, роднините на овој некако настрадаат. Огромен дел од муслиманите кои вака ќе се решат да убиваат христијани ќе се откаже од тоа.Од моментот кога започна геноцидот во Газа, беше само прашање на време кога терористички напади ќе ја потресат Европа. Со распишувањето на меѓународна потерница за Нетанјаху, сценариото стана уште појасно. Историјата нè учи дека секогаш кога кредибилитетот на Израел е на стаклени нозе, одеднаш се појавуваат терористички акти кои го дефокусираат вниманието на јавноста. Многу арапски терористички групи и вазали, свесно или несвесно, оперираат под чадорот на Мосад. Ова е само почеток ваквите сценарија ќе се повторуваат, бидејќи мрежата е поширока, а играта многу подлабока од тоа што обичниот човек може да замисли.
Значи, тоа е тоа , тероризмот секогаш наоѓа начин да се врати како одговор на геополитички игри. Мосад, со своите сенки и мрежи, често стои зад сцената, повлекувајќи ги конците за да ги пренасочи фокусот и одговорноста. Сценариото е познато, а циклусот ќе продолжи.
Нема да ме изненади ако во блиска иднина се случи некој голем и спектакуларен терористички напад, на пример, рушење на Ајфеловата кула во Париз. И секако, вината ќе се префрли на исламски радикали од Иран например, нормално под покровителство на Мосад.