Тепачки

Z

ZeroStyle

Гостин
Мојата прва тепачка беше во градинка...Имаше едно дете сите ги закачаше и еднаш и мене,ама јас се затепав со него а он носеше и наочари и се сеќавам го удрив во фаца и му ги скршив...Оттогаш многу се дружевме со него и у основно :smir:
Мојата тепачка кариера продолжи и во 1 одделение...Немаше ден да не се тепам со едно дете по име Илија,еднаш јас ќе го натепам,еднаш он мене и секој ден така :)
Во другите одделенија имаше така мали тепачки колку за загревање :)
Дојдов и петто одделение...Во мојот клас во кој сеуште учам има едно ромче и тој на сите ќе им дојдеше и им викаше ај бе ферка(демек да се договореле коа да се тепаат) и сите ајде бе ама овој сите ги тепаше(и мојот најдобар другар) и еден ден мене ми доаќа и ми побара демек ферка и јас прифатив,отидовме после часови(сите одделение беа собрани околу нас-се мењаа смените...Имаше направено круг околу нас на 10 реда :pos:) И онака се тепаме нешо ова она ми удри 2 бокс ама бев мнг љут зш пред тоа нешо ми збореше ми јадеше гомна и коа му рипнав фатив да го давам овој ќе се угушеше :) Ми шепкаше да го пуштам,а јас му викам предај се па ќе те пуштам...И онака ме разделуваат више е го убиев детево и цел црвен таков едвај збори ми вика:
-Абе ај шо ќе се тепаме исти сме :)
И сите почнаа да зборат зш мене нишо не ми беше он пред "умирање" и овој тогаш рече ок појак си и си отиде а мене ти тогаш шо беа 8 одд ме кренаа и се дереа нешо и јас така бев горд и насмеан бидејќи тоа ромче од тој ден не побара да се тепа со никој :smir:
Е од тука више имало превише :)
 

**Buli**

засекогаш дете!!!
Член од
3 декември 2007
Мислења
125
Поени од реакции
2
Леле, кога ја видов темава се изфрустрирав, викам можно ли е да немам што да пишам, и така читајќи ги постовиве ми светна....
.....Па како можев да го заборавам моментот со кој бев горда цело мое детство?? Во забавиште имаше седев со едно дете, кое никогаш не знаеше за доста,сите му се плашеа, тепаше се живо, хиперактивен момак...и еднаш така ми ја зема барбиката, а јас агресивна по природа, не му ќутев и почнав прво да се дерам, за по кратко време да се фатиме за врат...и така си се буткавме едно 2-3 минути се додека мене не ми светна дека јас имам и нозе :) И така решив рационално да ја употребам едната, шие колено заврши повредувајќи ја машкоста на опонентот....Јеби га, го здрвив јако кај што најмногу боли и се уби од виткање. Јес да после завршив на магарешка клупа, ама толку бев горда, ма не се опишува...

Денес детето ми е еден од најдобрите другари:smir:
 

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ко помала бев поприлично темпераментна и знаев да се зарчкам и тоа најчесто со машки.
Додуша не напаѓав прва, мирна си бев не се закачав,ама ако мене ме закачне некој...:)

Кога пораснав, сфатив дека тепањето е многу глупава работа и ништо не се решава со тоа.:pipi:
 

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Ejj што се случи со темава, многу интересни работи за читање, а се срамите да пишувате, а, тепачи!? :smir:
 

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
789
бев во основно 7 одд и имавме дополнителна хемија и јас и другар седевме последна клупа и зезавме едно другарче кога тој одеднаш зема столче и ме пукна по глава со ногариците, кога станавме со другаров го бркавме по цела училница и го мававме клоци.
 

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Не сум некое тепачиште....имам истепано ама иам пиено и по некоја клоца:)...

Прва онака асална тепачка ја имав во 4-то коа му го пукнав носот на другар ми:)...
Пред некое време за малце ќе го окркав од 9 ама некако се извадив:)..
Имам неколку пати испиено бокс,вратено и фиу бркотници после:)
 

Ѓорѓески

Бивши Скај Дог
Член од
25 мај 2007
Мислења
6.661
Поени од реакции
945
максимум ко на Грин Стрит Хулиганс :helou:
eдит: да поедноставам :

За нијанса послаби сум учестувувал до сега во 4-5 такви тепачки:)

Леле ама е фалење ама ко за беља не сме изгубиле:)

Ах.... времиња:)
 

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
5.704
Поени од реакции
22.125
Уште во забавиште вриеа хормони. Меѓу класови масовно се млатевме со што се не а најмногу со коцки. Тука имаше потешки и полесни повреди на двете страни. Во основно еден ме изнервира и проба да ми избега со точак ама во движење со камен го погодив по глава. Во тој период удирање баскети по глава и ситни затепувања беа секојдневие. Нема да заборавам кога на времето се степав со маалскиот силеџија којшто колку за споредба фаќаше мачки и кучиња и ги масакрираше. Нормално пројдов со далеку пострашни последици отколку тој ама па од тогаш натаму немав проблеми со него. Во средно пројдов мирно иако имаше 5-6 тензични ситуации кои завршија ненасилно.
 

Etushko! :)

блажо <3 all
Член од
24 ноември 2007
Мислења
346
Поени од реакции
1
ами.. во 5то одд.. се преместив во ново школо.. и една манга почна да ме задева ( знаете нов сум ќе сакаат да ме зафркаваат ). така 2-3 дена, и почна да ме подудрува со по една клоца.. По недела-две собрав сила , го мавнав и му го помодрев окото , па кај директорот , па после дома мајка ми мене газо ми го помодре :)
 

ThugProphet

I'ma die a hustla!
Член од
14 јули 2007
Мислења
468
Поени од реакции
8
Tepacki, abe ubaa rabota se, ama samo koga ti si pobednikot vo niv, i normalno, koga posle toa ke nemas problemi so polocija, ili da ne se sluci so Alfi... :):):)
 
Член од
26 јануари 2008
Мислења
61
Поени од реакции
1
о гринговци море ојте нешо паметено напрајте не да се тепате т.е ебавате наздраво...ојте напрајте нешо паметно за планетева....еваааа
 

Ѓорѓески

Бивши Скај Дог
Член од
25 мај 2007
Мислења
6.661
Поени од реакции
945
Tepacki, abe ubaa rabota se, ama samo koga ti si pobednikot vo niv, i normalno, koga posle toa ke nemas problemi so polocija, ili da ne se sluci so Alfi... :):):)
Која тепачка е добра? И дали има победник? Кога сите губат со тоа, се губат заби се губат пријатели се губи угледот.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom