Тепаат грците, палат книги. нашиве дома спремаат пуч

Член од
17 мај 2009
Мислења
349
Поени од реакции
16
E toa sto si go napisal i praktikuvaj go.Sekoj ima pravo na javno izrazen stav.I nikoj ne moze da mu go gazi so teorii za platenik predavnik itn.
I ne si ti toj sto ke kazuva da molcat drugite ako tvojot stav e povreden.
Jas ne gledam clenski kniski ,ako ovde ima takvi idioti gi osuduvam,ako ima idioti vo Grcija jas gi osuduvam.Ravenkata e ista.Idioti se idioti.
како бе тоа нечиј став може да биде повреден, да не почне да крвари ставот. и не мора да молчат, предавниците ги препознавам по нивниот говор или молк [ еве геро педерчето уште нема ништо напишано ], теткине на а1 прават со фридман муабет и страв им е да кажат Македонија. ај те молам наброј ми 10 позитивни теми кои што ги обработиле македонските медиуми последниве 6 месеци.

Beowulf

Deep Fear
Член од
11 мај 2009
Мислења
362
Поени од реакции
35
Кај е сега Европа да ги осуди? Ерван у грчка е збор да каже го нема, за другиве мајмуни од ЕУ да не прајме муабет. Кај нас вакво нешто да се случи топ вест ќе биди во цел свет. Ех беее и после тие гомнарите ќе ни кажуваат за демократија и како да се уредува општесто

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Добро, извини ако мислиш дека се служам со гркчки пропаганден материјал. На тета Илијана ќе и кажам дека роднините навистина ја сакаат и дека не ја бркале од дома поради имотот. Океј? Или па да почекам ти да и кажеш сам во лице, па да видиш како ќе ти одговори.

Ти кажувам муабети што сами "eгејци" ми ги имаат кажано. И факт е дека има асимилирани македонци, баш поради тоа што знам како ги асимилирале и арванитите. Затоа, кога би ја земал во предвид целата таа бројка, би испаднал јас во право. Ама еве, за да не помислиш дека те навредувам или нешто таква цел имам, ќе се повлечам од дискусијава дур не те седнам на маса па да се увериш сам. Иако само се трудев да докажам дека ПОВЕЌЕ македонци има доле од тоа што се претпоставува.

Amnaesiac

Paranoid Android
Член од
9 декември 2008
Мислења
1.818
Поени од реакции
43
како бе тоа нечиј став може да биде повреден, да не почне да крвари ставот. и не мора да молчат, предавниците ги препознавам по нивниот говор или молк [ еве геро педерчето уште нема ништо напишано ], теткине на а1 прават со фридман муабет и страв им е да кажат Македонија. ај те молам наброј ми 10 позитивни теми кои што ги обработиле македонските медиуми последниве 6 месеци.
За воља на вистината, геро ја осуди разулавената група луѓе нарекувајќи ги „шампиони во лудоста“ во денешен шпиц.

Член од
17 мај 2009
Мислења
349
Поени од реакции
16
За воља на вистината, геро ја осуди разулавената група луѓе нарекувајќи ги „шампиони во лудоста“ во денешен шпиц.
да прочитав
Шампиони во лудоста
Маскирани припадници на фашистичкото движење „Златна зора“ упаднале завчера на промоцијата на првиот Грчко-македонски речник во Атина и бескрупулозно дивееле и кршеле во салата. Да биде срамот поголем, нападот не бил каде било, туку во прес-центарот кај Министерството за надворешни работи во Атина. Ова е уште еден доказ дека мала разулавена група луѓе со фикс-идеи за час може да го урне она што најстарата демократија во светот се обидува да го изгради. Ваквите удари врз демократијата мора да се осудат и да се поразат, каде и да се. На потег се грчките демократи.

неколку појаснувања '' Златна зора '' не е фашистичко движење тоа е антимакедонско движење. Што тоа најстарата демократија на светот се обидува да изгради ??? што е тоа што тие го градат навистина ме интересира ? и каде се Македонците во текстот на геро, против што тие ''заблудени момчиња'' влетааа на промоцијата и на кого му се закануваа. каде е реакцијата на молкот на бриселските бирократи, ако нашата државата неможе да се спротивстави тогаш нашиве новинари, да не ги ставам пак во наводници, можат да инсистираат на одговори ако треба до 1001 и назад

Член од
12 февруари 2007
Мислења
892
Поени од реакции
4
To e del od specijalna vojna na Vmro...sto poloso tolku podobro...e sega zaborajle deka vece 3 g. se vlast...
да прочитав
Шампиони во лудоста
Маскирани припадници на фашистичкото движење „Златна зора“ упаднале завчера на промоцијата на првиот Грчко-македонски речник во Атина и бескрупулозно дивееле и кршеле во салата. Да биде срамот поголем, нападот не бил каде било, туку во прес-центарот кај Министерството за надворешни работи во Атина. Ова е уште еден доказ дека мала разулавена група луѓе со фикс-идеи за час може да го урне она што најстарата демократија во светот се обидува да го изгради. Ваквите удари врз демократијата мора да се осудат и да се поразат, каде и да се. На потег се грчките демократи.

неколку појаснувања '' Златна зора '' не е фашистичко движење тоа е антимакедонско движење. Што тоа најстарата демократија на светот се обидува да изгради ??? што е тоа што тие го градат навистина ме интересира ? и каде се Македонците во текстот на геро, против што тие ''заблудени момчиња'' влетааа на промоцијата и на кого му се закануваа. каде е реакцијата на молкот на бриселските бирократи, ако нашата државата неможе да се спротивстави тогаш нашиве новинари, да не ги ставам пак во наводници, можат да инсистираат на одговори ако треба до 1001 и назад
Tie...nacistite...se margina i ne znam sto bi se promenilo ako nekoj nas kakov takov mainstream kritikuva otpojce?...osven mozda egoto na nasava margina...

Член од
17 мај 2009
Мислења
349
Поени од реакции
16
To e del od specijalna vojna na Vmro...sto poloso tolku podobro...e sega zaborajle deka vece 3 g. se vlast...

Tie...nacistite...se margina i ne znam sto bi se promenilo ako nekoj nas kakov takov mainstream kritikuva otpojce?...osven mozda egoto na nasava margina...
која маргина, грчката држава не сака да постои македонската држава. овој став е оној кој иран го има кон израел, дај средете се малку, мозокот пајажина да не ви фатил.

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
неколку појаснувања '' Златна зора '' не е фашистичко движење тоа е антимакедонско движење.
Е фашистичко движење. Има дејствувано и врз албанското население во Чамерија. Не е само анти-македонско.

^^Smiley^^

Broo Tal Smy Lee
Член од
25 јануари 2007
Мислења
1.045
Поени од реакции
25
Е фашистичко движење. Има дејствувано и врз албанското население во Чамерија. Не е само анти-македонско.
И против турското население исто

Kajgana Shop

На врв Bottom