Тенис типови

N

Nicky Santoro

Гостин
Истомин - фаља - 1 е фикс на годината
Исто мислам и -39,5 е доста сигурен тип овде
јанко нз која е границата али треба да биде добар +

А

Анноун

Гостин
Tipsa - Youznhy(+3.5) 1hend. gem @1.90

а како може по исто сценарио да паѓам на минус гемови ! Вчера Цонгра првиот сет го изгуби откако испушти две брејк топки на сервис на противникот , денес истто со ЏОкович се деси . А после нормално , ропање. Пиши ги 1хенд. гемови , ти ибам среќата никаква .

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Игор Ј. Шо да го изиграм Ферер вс Родик?
Јас ќе играм едно на мал влог онака, колку да пратам тенис, не игра Надал и веќе не ми е то то :)

Tsonga - Lacko - ќе има тај брејк @ 1,95
Del Potro - Nishikori 1 @ 1,35
Ferrer - Roddick 2 @2,95
Kohlschreiber - Rosol 2 @2,95
Baker - Paire - ќе има тај брејк @ 1,53
Fish - Goffin 2 @ 1,73
Cilic - Querrey - ќе има тај брејк @ 1,40
Ivanovic - Georges 1 @1,55
Murray - Baghdatis 3:0 @1,72
Paszek - Wickmayer 1 @1,40

Коефициентите се од BetCity :)

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Иванович и Скиавоне идат + денес. Исто и Росол го пробав 2ка(да тепа)

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Се контра тргна, и оваа Пашчек имаше 2 брејка предност во втор сет, сега е 2-6 4-4. Браво бе и среќа и се, кај и даваат 1,40 во кладилнициве не ми е јасно. Ивановиќ не може вториот сет никако да го добие, Паире - Бејкер ги имам да одиграат барем еден тајбрејк, 6-4 4-6 за сега. И во двата сета беше 4-4 и не издржаа, кога нејќе... нејќе.

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Кој малер сум, денеска најдоја да прават некоја си обука во SportLife? Некои си нови на шалтерот не знаеа да се снајдат, не успеав да ги стигнам поради нив Пашчек 1 (1,60) и Истомин - Јужни + (1,85). Ојдена работа.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
gasquet,tsonga,murray,radwanska na pojak vlog

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Кој малер сум, денеска најдоја да прават некоја си обука во SportLife? Некои си нови на шалтерот не знаеа да се снајдат, не успеав да ги стигнам поради нив Пашчек 1 (1,60) и Истомин - Јужни + (1,85). Ојдена работа.
ај некој нека ми пиши со цитат шо мисли за цонга-фиш?
сакам да го комбинирам со македонија за 100 евриќи?
фала

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
ај некој нека ми пиши со цитат шо мисли за цонга-фиш?
сакам да го комбинирам со македонија за 100 евриќи
фала
Fish e out of form. Цонга игра одлично, ако не во 3... максимално во 4 сета би требало да го победи :) Нема што да се кажува за овој меч, ќе им биде трет дуел. Двата беа минатата година, 7-6 6-1 за Цонга во Лондон на Мастерс Купот. Претходно на УС Опен во 5 сета подобар Цонга (
6-4, 6-7(5), 3-6, 6-4, 6-2).

Меѓутоа за време на US Open сериите и US Open турнирот Фиш беше во одлична форма, во Синсинати го победи Надал 6-3 6-4. Значи највероватно затоа имаше 5 сета, денеска би требало да тепа Тсонга 3-0 според мене, како што реков погоре евентуално некако да земе сет во тајбрејк Фиш, поинаку.... no way. :)

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Fish e out of form. Цонга игра одлично, ако не во 3... максимално во 4 сета би требало да го победи :) Нема што да се кажува за овој меч, ќе им биде трет дуел. Двата беа минатата година, 7-6 6-1 за Цонга во Лондон на Мастерс Купот. Претходно на УС Опен во 5 сета подобар Цонга (
6-4, 6-7(5), 3-6, 6-4, 6-2).

Меѓутоа за време на US Open сериите и US Open турнирот Фиш беше во одлична форма, во Синсинати го победи Надал 6-3 6-4. Значи највероватно затоа имаше 5 сета, денеска би требало да тепа Тсонга 3-0 според мене, како што реков погоре евентуално некако да земе сет во тајбрејк Фиш, поинаку.... no way. :)
fala

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
Мареј Дел Потро Федерер Бекер +
Шарапова и Ким 1

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Абе со кој ум пишам 1,15 -.-

Лисицки - Шарапова 6-4 6-3!

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
АААААА :mad: уште еднаш тенис на ливче,посебно жени никогаш......
Кој малер сум значи,еднаш пишав против гнасата Лисицки и ете ја се повампири....
Кога играм за неа губи со безброј почетнички грешки(на два пати ме скина во последните два месеци,посебно добро ме поздрави на Ролан Гарос кога изгуби уште на старт):mad: .....рака на срце и Мацата беше мизерна денес.....:tapp:
Не е можно ова,кој маер сум кога се работи за тенис.....:tapp:
Ова е показател дека е време да се стави крај на играта,нема ќар овде за мене.....:cenzura:

L

Löwe

Гостин
Фала курцу добитен да излезам. И тоа на тикетот само жени имав изиграно. Ова посебно значење има :D

Kajgana Shop

На врв Bottom