- Член од
- 11 јули 2011
- Мислења
- 1.726
- Поени од реакции
- 1.997
Монфилс - Монтанес 1 (1.4)
Исто и Монако Ниеминен го играв 1 ама почнат е сега и води 1:0 во сетови
Исто и Монако Ниеминен го играв 1 ама почнат е сега и води 1:0 во сетови
Нема се уште официјален распоред ни на официјалната страна од Ролан Гарос. За неколку сати треба да го објават.се знаат ли кои мечеви ќе се утре ? на rezultati.com уште немаат дефинирано.
Па со Бердих пишува дека ќе играај малце да ја живниме темава.. сега е моментот за трпање почвиме од утре.. за денес Монфис 1 само дома играт + во уба форма е влезен
АТП 250 Ница,денес.Не на Роланд Гарос.Ги има паровите јас ги најдов ама многу се,ако некој конкретно ве интересира кажете
--- надополнето: 25 мај 2013 во 13:42 ---
Па со Бердих пишува дека ќе игра
На Ница ќе игра со МонтанесАТП 250 Ница,денес.Не на Роланд Гарос.
Па тоа ти викам.На Ница ќе игра со Монтанес
Во ред,јас кажав со кој ќе игра на РГ дека тежок противник ќе му е БердихПа тоа ти викам.
Кога ќе ја донесе Монфилс таа баграта да навива за него ќе биде жустро.Тие другарите кој знае што работат, дали мафијаши,дали рапери ама црни како ќумур се но важно го мотивираат доста.Во ред,јас кажав со кој ќе игра на РГ дека тежок противник ќе му е Бердих
Зависи од границата, али ја на Федерер би играл +, може да се држи еден сет Карено Буста.ne znam dali da igram + gejmovi na Federer ili Djokovic, sto mislite?
Нпредвидлив,ако му се игра прави чуда,ако не му се игра знае да заебе опасноМонфилс ... Многу чуден тенисер...
За тоа и јас зборев... Еве го има надеж да ја врти...Нпредвидлив,ако му се игра прави чуда,ако не му се игра знае да заебе опасно