Psyside
Nocturnal
- Член од
- 30 јануари 2009
- Мислења
- 18.738
- Поени од реакции
- 18.484
BAN WTA, NOW!Кога ќе завршат Азаренка - Вилијамс.
BAN WTA, NOW!Кога ќе завршат Азаренка - Вилијамс.
Едвај тепаше Федерер, многу среќа, едно 20 пати во мрежа удри топчето и кај Делпо паѓаше, па после 4 пати аут беше за Делпо ама немаше веќе challenge's останато, па после 3 пати за 1 сантим утна линија Делпо за да направи брејк во 3 сет во едни ист гем...итн, се извади едвај некако.Знаев дека Серена ќе ја згази Азаренка, така ќе прошета и до титулата преку Марија.
Инаку најмногу криво ми е што заминав на плажа на 1-1. Го пратев цело време и знаев дека Федерер ќе го добие... како беше со неизвесност, се спасуваа ли меч топки?
Јбг не ми е криво Федерер што влезе, него секад ми е жал млади играчи кои губат по јака борба , да немаат среќа...Едвај тепаше Федерер, многу среќа, едно 20 пати во мрежа удри топчето и кај Делпо паѓаше, па после 4 пати аут беше за Делпо ама немаше веќе challenge's останато, па после 3 пати за 1 сантим утна линија Делпо за да направи брејк во 3 сет во едни ист гем...итн, се извади едвај некако.
Да, двапати. 2000 и 2008 ама у дублови.Ме мрзи да гуглам... Ова ѕверето црно од Америка, Серенa , има досега освоено Олимпијада?
Го брани златото од Пекинг, а има и во Сиднеј освоено златен медал.Ме мрзи да гуглам... Ова ѕверето црно од Америка, Серенa , има досега освоено Олимпијада?
За овој меч да, ама мислам дека Федерер не би се сложил со тебе за таа констатација да важи и на финалето на УС Опен пред 3 год. , имаше стварно некои нефер потези таму во смисла на барање челенџи кога тоа не е дозволено и слично, и Федерер со право реагираше тогаш и беше изнервиран (реакција што преретко можеш да ја видиш од негова страна)Да не се повредеше Делпо сега ќе беше сериозен противник на тројката, и сигурно ќе имаше неколку слема, многу симпатичен тенисер, ептен имам респект за него, се гледа дека е ферчина.
Федерер го изгуби мечот ради тој челинџ, и само заради тоа. Ама за тоа не е крив Делпо, него ретардираниот судија.За овој меч да, ама мислам дека Федерер не би се сложил со тебе за таа констатација да важи и на финалето на УС Опен пред 3 год. , имаше стварно некои нефер потези таму во смисла на барање челенџи кога тоа не е дозволено и слично, и Федерер со право реагираше тогаш и беше изнервиран (реакција што преретко можеш да ја видиш од негова страна)