Тенис, Лондон 2012

Статус
Затворена за нови мислења.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Честитки и за двајцата... Феноменален меч, така се бори за државата (y)
Од многуте глупости на коментаторот на МТВ, барем едно погоди, "Може само еден во финале, иако и двајцата го заслужуваат" :)

Мислев овој ДелПо дека има 25/6 години, тој "само" 23... Има иднина во дечкото, само да не го следат повреди и малери :)

Ајде сега Ноле да го "плесне" Мареј, па да гледаме уште еден маратонски меч, како што доликува за финале на Олимпијада :D

Член од
14 март 2010
Мислења
16.926
Поени од реакции
16.212
Oвој Бранко Чупески не знам како уште е во Македонска телевизија, ни за во локална не е.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Ме мрзи да гуглам... Ова ѕверето црно од Америка, Серенa :D, има досега освоено Олимпијада? :)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Знаев дека Серена ќе ја згази Азаренка, така ќе прошета и до титулата преку Марија.:cuc:

Инаку најмногу криво ми е што заминав на плажа на 1-1. Го пратев цело време и знаев дека Федерер ќе го добие... како беше со неизвесност, се спасуваа ли меч топки?

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
Знаев дека Серена ќе ја згази Азаренка, така ќе прошета и до титулата преку Марија.:cuc:

Инаку најмногу криво ми е што заминав на плажа на 1-1. Го пратев цело време и знаев дека Федерер ќе го добие... како беше со неизвесност, се спасуваа ли меч топки?
Едвај тепаше Федерер, многу среќа, едно 20 пати во мрежа удри топчето и кај Делпо паѓаше, па после 4 пати аут беше за Делпо ама немаше веќе challenge's останато, па после 3 пати за 1 сантим утна линија Делпо за да направи брејк во 3 сет во едни ист гем...итн, се извади едвај некако.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Едвај тепаше Федерер, многу среќа, едно 20 пати во мрежа удри топчето и кај Делпо паѓаше, па после 4 пати аут беше за Делпо ама немаше веќе challenge's останато, па после 3 пати за 1 сантим утна линија Делпо за да направи брејк во 3 сет во едни ист гем...итн, се извади едвај некако.
Јбг не ми е криво Федерер што влезе, него секад ми е жал млади играчи кои губат по јака борба , да немаат среќа...:(

D

draft

Гостин
Ихаа, Серена.. :drk:
Одамна не сум ја видел, се изненадив. :D

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Да не се повредеше Делпо сега ќе беше сериозен противник на тројката, и сигурно ќе имаше неколку слема, многу симпатичен тенисер, ептен имам респект за него, се гледа дека е ферчина.
За овој меч да, ама мислам дека Федерер не би се сложил со тебе за таа констатација да важи и на финалето на УС Опен пред 3 год. , имаше стварно некои нефер потези таму во смисла на барање челенџи кога тоа не е дозволено и слично, и Федерер со право реагираше тогаш и беше изнервиран (реакција што преретко можеш да ја видиш од негова страна)

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
За овој меч да, ама мислам дека Федерер не би се сложил со тебе за таа констатација да важи и на финалето на УС Опен пред 3 год. , имаше стварно некои нефер потези таму во смисла на барање челенџи кога тоа не е дозволено и слично, и Федерер со право реагираше тогаш и беше изнервиран (реакција што преретко можеш да ја видиш од негова страна)
Федерер го изгуби мечот ради тој челинџ, и само заради тоа. Ама за тоа не е крив Делпо, него ретардираниот судија.

Други нефер потези немаше и немал, а сум ги гледал сите негови мечеви вс Роже, а богами и вс други :)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.926
Поени од реакции
16.212
Иначе Дел Потро ќе игра денеска и во микс дубл заедно со Дулко, против Лиза Рејмонд/Мајк Брајан.

A Kириленко/Петрова во дубл жени против Серена и Венус Вилијамс

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom