Тенис, Лондон 2012

Статус
Затворена за нови мислења.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.745
Поени од реакции
18.495
Море со задоволство би живеел таму. Ладничко, свежо па и дождливо (ме нервира дождот ама јебига) супер би било за разлика од овие 40+ степени овде
Денеска е okден, околу 34 степени е, меѓутоа....дувка северен ветер, па таман си е.

Ама....

46c, FUCKING WHAT!???

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.852
Поени од реакции
12.352
Денеска е okден, околу 34 степени е, меѓутоа....дувка северен ветер, па таман си е.

Ама....

46c, FUCKING WHAT!???
Толку е овде еве имам едно курало ставено за мерење на температура па покажува 30 степени внатре. Надвор на сонце кузнај колку е

А според ова во Лондон и не е толку жешко.....освен ако нема некоја грешка

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.745
Поени од реакции
18.495
Толку е овде еве имам едно курало ставено за мерење на температура па покажува 30 степени внатре. Надвор на сонце кузнај колку е

А според ова во Лондон и не е толку жешко.....освен ако нема некоја грешка
Другар, никој не кажа дека во Лондон е жешко, :D сликата од горе е временска прогноза за кај нас во следните 2 недели, сме го наебале :unsure:

Член од
14 март 2010
Мислења
16.994
Поени од реакции
16.438
Да се навратиме на тенисот :)
Мареј по се изгледа лесно ќе го добие финецот, има брејк и во вториот сет, сервира Ниеминен за останување во мечот.
Прекинати дуели заради фамозниот дожд се Давиденко - Нишикори и доста интересен меч, Цонга против Раонич, изедначено е, во третиот сет води Цонга со 2-1, брејк нема.

После завршувањето на Мареј - Ниеминен стартува Ѓоковиќ - Родик.

Кај жените, зачудувачки лесно Венус Вилијамс ја совлада Возниак, ако се знае во каква никаква форма е една од сестрите Вилијамс и борбата со болеста, лесно го доби дуелот. До сега нема некое изненадување кај жените, освен Радванска која испадна во прво коло од Гергес.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.852
Поени од реакции
12.352
Другар, никој не кажа дека во Лондон е жешко, :D сликата од горе е временска прогноза за кај нас во следните 2 недели, сме го наебале :unsure:
Абе сега дури те сфатив. (y) Ти за кај нас си велел 34 а јас си помислив за Лондон велиш затоа се зачудив :pos:
--- надополнето: 31 јули 2012 во 16:25 ---
Да се навратиме на тенисот :)
Мареј по се изгледа лесно ќе го добие финецот, има брејк и во вториот сет, сервира Ниеминен за останување во мечот.
Прекинати дуели заради фамозниот дожд се Давиденко - Нишикори и доста интересен меч, Цонга против Раонич, изедначено е, во третиот сет води Цонга со 2-1, брејк нема.

После завршувањето на Мареј - Ниеминен стартува Ѓоковиќ - Родик.

Кај жените, зачудувачки лесно Венус Вилијамс ја совлада Возниак, ако се знае во каква никаква форма е една од сестрите Вилијамс и борбата со болеста, лесно го доби дуелот. До сега нема некое изненадување кај жените, освен Радванска која испадна во прво коло од Гергес.
Па ни Каролин не е во некоја форма

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.852
Поени од реакции
12.352
Aлександра Возниак од Канада.
Не беше Возниацки, туку Возниак од Канада. Онаа многу грдата...
:tapp::facepalm: Јас па помислив Каролин била. Си реков згрешил Види Фотос со презимето ама тоа јас да сум бил грешка :facepalm: Многу е жешко ќе ми простите :)

А

Анноун

Гостин
има ли некаква (јебена) најава за продолжување на мечевите на Вимблдон во скоро време ?

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Кога треба да почне мечот Лопез - Монако ?

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.745
Поени од реакции
18.495
WOW колку среќа имаше Ноле со ритернот на брејк поенот, нешто невидено :D

Не дека не е маестрален од поглед на ритерн, ама апла среќа беше.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom