Тенисот во Македонија. Игра ли некој тенис?

• Креатор на темата Креатор на темата JOE
  • Време на започнување Време на започнување
Значи може и да сме на слично ниво што би било одлично :). Како и да е чим го имам рекетот ќе те барам во секој случај :).
Само да знаеш дека имам јак сервис али не баш прецизен ипак знае на моменти да е одличен со по 1 до 2 аса во сет:)

Само да знаеш дека имам јак сервис али не баш прецизен ипак знае на моменти да е одличен со по 1 до 2 аса во сет:)

Јасно ми е дека на сервис ќе ме тепаш поготово ако си висок ама мислам ќе можам да ти пружам достоен отпор да не биде 6:0, 6:0 :). Како и да е секако ќе биде забавно а тоа е најбитно а после и на парови ако најдеме уште пофино :).

Јасно ми е дека на сервис ќе ме тепаш поготово ако си висок ама мислам ќе можам да ти пружам достоен отпор да не биде 6:0, 6:0 :). Како и да е секако ќе биде забавно а тоа е најбитно а после и на парови ако најдеме уште пофино :).
Не ми прави мерак да играм во 2ки:confused: али ако испадне да играме, нема да ми смета:)

Ние секако ќе играме ама и мешани двојки ќе видиш дека е интересно ;).

Сум за баш да видам колку си јак;) само ме интересира дали си тренирал ?
--- надополнето: Oct 8, 2011 5:23 PM ---

Што бидна со игралиштата?
Не сум тренирал, али играм од 2000та, на игралиштата доаѓаат луѓе што се фалат дека тренираат... И губат, еве ти се фалиш, да видиме колку знаеш ;)

П.С: Месец ипол ти требаше да одговориш :)

Не сум тренирал, али играм од 2000та, на игралиштата доаѓаат луѓе што се фалат дека тренираат... И губат, еве ти се фалиш, да видиме колку знаеш ;)

П.С: Месец ипол ти требаше да одговориш :)
Не бев тука...ејјјј ако играш од 2000, па јас играм од 2009 бе:D ама ако пак ќе ти играм;)

Vamos, ке се пофалиш ли за вчера? :D
6-2 изгубив да ти го направам меракот, да не кењаш:D али следниот пат ќе треба да трчаш повеќе сеа ја осетив малце подлогата:)

6-2 изгубив да ти го направам меракот, да не кењаш:D али следниот пат ќе треба да трчаш повеќе сеа ја осетив малце подлогата:)
И у двојки ја со The Cryptkeeper против тебе и другар ти 6-0 :) Ајде нареден пат викендов може да играме ;)

И у двојки ја со The Cryptkeeper против тебе и другар ти 6-0 :) Ајде нареден пат викендов може да играме ;)
Двојки не рачунаме, зошто незнам да играм јас, а и не сум за двојки:) тоа беше повеќе за ваш мерак дека не сакавте да чека некој:)

Двојки не рачунаме, зошто незнам да играм јас, а и не сум за двојки:) тоа беше повеќе за ваш мерак дека не сакавте да чека некој:)
Да, оправдано ;) али треба и 2ки да почнеш да играш и да научиш пошто така ептен ќе напреднеш на волеј да играш, за осетот, контрола на удар...

Да, оправдано ;) али треба и 2ки да почнеш да играш и да научиш пошто така ептен ќе напреднеш на волеј да играш, за осетот, контрола на удар...
Јас имав една цел до сега да научам спин и сервис колку толку е добро полека полека си доаѓа своето, сега идам на бекенд и останато.:)

Хехе сите примивте асче:D

Има ли некој што има желба утре да играме сингл, а може и двојки (Скопје) ? Имам тренирано, но одамна немам играно.. :))

Ај стварно на некој му се играт? Имам тренирано, си играм вака понекоаш ама во Скопје неам познаници шо игрет тенис.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom