Тенисот во Македонија. Игра ли некој тенис?

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Луѓе колку ве има што играте тенис а не пишувате тука???
Дајте да договориме повеќе луѓе и да играме на бољи пар и ќе се запознаеме итн...:)

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
ме интересира дали тенисот е стварно тежок спорт???
седам со братучеди ми и викаат дека тенисто е многу лесен спорт, му се чудам, мене ми изгледа стварно тежок и напорен
се надевам некој ќе ме цитира да ми објасни повеќе
Дали ти е лесен или тежок зависи и од афинитет, мене ми беше многу лесен и вечерта пред сабајлечки тренинг веќе сум мислел кое уживање ќе го имам утре на терен :).

За профи ти требаат 6 до 8 часа тренинг секој ден и ако не ти е тоа проблем супер е спортот. Во однос на борбени вештини или гимнастика е каде каде полесен тренингот, барем според мене :).

Член од
3 јули 2011
Мислења
1
Поени од реакции
1
Луѓе колку ве има што играте тенис а не пишувате тука???
Дајте да договориме повеќе луѓе и да играме на бољи пар и ќе се запознаеме итн...:)
Jas imam do sega zemeno se na se 7 chasa kaj profesionalen trener (sovladan bekhend i forhend) - ako nekoj saka penzionerski-rekreativno igranje denovive neka pishe :) Ushte denes bi bilo super poshto trenerot mi e na odmor a jas sakam da igraaaaam :)

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.764
Поени од реакции
6.553
Jas imam do sega zemeno se na se 7 chasa kaj profesionalen trener (sovladan bekhend i forhend) - ako nekoj saka penzionerski-rekreativno igranje denovive neka pishe :) Ushte denes bi bilo super poshto trenerot mi e na odmor a jas sakam da igraaaaam :)
Малце ти се 7 часа,па затоа сигурен сум дека ке те победам! Ајде играј уште некое време па ке се договориме да играме,не е никаква провокација само логички е дека за 7 часа неможеш да ме победиш бидејки јас играм веќе 2-3 години(без тренер нормално)!

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Кој игра долго тенис нека се пријави кај мене да го средам:D

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
Порано кога идев на тренинзи играв често, потоа кога прекинав играв кога-како само дуели со некој што ќе ме предизвика :D сега сум заборавила каде ми е рекетот..

С

сашенко

Гостин
Се отворија некаде тениски игралишта од тие на владата проектот? Знам во Илиден ги направија пред недела дена изгледа се чека премиерот да дојде да ги отвори :tapp:.Ги завршија пред недела дена и гром се игралиштата.Незнам само дали ке се наплаќа на нив, ако е бесплатно ке се преселам таму..

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Се отворија некаде тениски игралишта од тие на владата проектот? Знам во Илиден ги направија пред недела дена изгледа се чека премиерот да дојде да ги отвори :tapp:.Ги завршија пред недела дена и гром се игралиштата.Незнам само дали ке се наплаќа на нив, ако е бесплатно ке се преселам таму..
Neka dojde da lupnam eden set i da mu go iskinam gzot pa da place posle:pos:

Член од
10 август 2009
Мислења
63
Поени од реакции
17
Друже вамос, дај чим викаш си бил многу јак, да лупнеме тенис, али под услов после да пишеш тука колку си изгубил :sneaky:

Член од
13 август 2011
Мислења
82
Поени од реакции
7
Јас сум од Аеродром и тука има тениски клуб АС...
и со тренинзи е полно ..
има многу деца што го сакаат тенисот само после не продолжуваат зошто е еден од најскапите спортови а сепак ова е Македонија :/

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Друже вамос, дај чим викаш си бил многу јак, да лупнеме тенис, али под услов после да пишеш тука колку си изгубил :sneaky:
Сум за баш да видам колку си јак;) само ме интересира дали си тренирал ?
--- надополнето: Oct 8, 2011 5:23 PM ---
Што бидна со игралиштата?

С

сашенко

Гостин
--- надополнето: Oct 8, 2011 5:23 PM ---

Што бидна со игралиштата?
Игралиштата се готови одамна веќе.Работата е што нема ни трага ни глас од луѓето од општината да кажат дали може да се игра на нив.Од народ слушам маубети дека цените ке бидат 200 денари саат (100че од човек) ама тоа не сигурно.Ке тркнам деновиве до општина и ке прашам.Иначе игралиштата се супер, 4 се, подлогата е супер, мрежа одлична, столчиња за судии стаиле хаха, рефлектори има за навечер да се игра значи сите услови исполени само што нема рекети за изнајмување :(

Kajgana Shop

На врв Bottom