Теми за К 700 I

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Еве ја мојата нова тема која е посветена на фудбалскиот клуб Вардар. Малку ме нервираше што не можев да најдам бутони во црвена боја како што ми е позадината на сликата. Ако некој има подобра идеја како оваа тема би изгледала подобра слободно нека каже.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Конечно најдов бутони кои мислам дека повеќе ќе одговараат од претходните и ја преуредив темата па мислам дека вака изгледа подобро поготово кога ќе се проба на самиот мобилен телефон. Но би сакал да ги чујам и вашите коментари.

Напред Вардар оле :costumed4

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica][FONT=Verdana, Arial, Helvetica] Ако некој е заинтересиран да ја проба темава на својот мобилен, нормално доколку има К 700I може слободно да ја преземе од следниве линкови.

http://www.myk700.lasyk.net/preview/61504/-1072581294/K700-Themes-Teams-FC-Vardar.html

http://gallery.mobile9.com/f/30221/

Јас сум стварно среќен што одговорните луѓе на овие страни ја прифатиле мојата тема која е посветена на Ф.К. Вардар и ја ставиле да може кој сака да ја презима.
[/FONT][/FONT]

Топка

Генерал
Член од
21 април 2006
Мислења
1.220
Поени од реакции
2
ZOTE напиша:
Јас сум стварно среќен што одговорните луѓе на овие страни ја прифатиле мојата тема која е посветена на Ф.К. Вардар и ја ставиле да може кој сака да ја презима
Сите теми ги прифаќаат, ама превземањето е овозможено дури по неколку дена од денот на аплоад. :) (Зборам за lasyk.net)

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Топка напиша:
Сите теми ги прифаќаат, ама превземањето е овозможено дури по неколку дена од денот на аплоад. :) (Зборам за lasyk.net)
ZOTE

Не си во право темата што ја направив со македонското сонце со 16 краци не ми ја прифатија и не ја поставија. Од кои причини не знам но мислам дека или Грк или Србин го држи тој сајт па причината е на национална основа. Еве преземи ја темата со македонското сонце што ја поставив на првата страна на овој топич и пробај на lasyk.net да видиш дали ќе ти ја постават.

Топка

Генерал
Член од
21 април 2006
Мислења
1.220
Поени од реакции
2
ZOTE напиша:
ZOTE
Не си во право темата што ја направив со македонското сонце со 16 краци не ми ја прифатија и не ја поставија. Од кои причини не знам но мислам дека или Грк или Србин го држи тој сајт па причината е на национална основа. Еве преземи ја темата со македонското сонце што ја поставив на првата страна на овој топич и пробај на lasyk.net да видиш дали ќе ти ја постават.
Oк, јас аплоадирав некои рингтонови и ми ги поставија на страницата.

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Иначе страната е излеа бугарска....дека најдов многу песни од азис,преслава и слични такви пејачи од бугарија

Топка

Генерал
Член од
21 април 2006
Мислења
1.220
Поени од реакции
2
_|Sp|DeR|_ напиша:
Иначе страната е излеа бугарска....дека најдов многу песни од азис,преслава и слични такви пејачи од бугарија
Нема тоа врска! И јас ќе аплоадирам македонски и некој ќе заклучи дека е македонска. Едноставно, бугарите си се најактивни и тоа е тоа. Сепак, не ја исклучувам можноста дека сајтот е нивен, па затоа нема да го негирам твојот одговор. :mist:

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646

Emblem the F.C Vardar soccer club

Kajgana Shop

На врв Bottom