Теми за К 700 I

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
уствари на мисид колс ми е пеперутката ставена....ако сакаш да ја сменам кажи...ај готово е....ги ставив очите на пајпер
http://www.mytempdir.com/616820

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
_|Sp|DeR|_ напиша:
уствари на мисид колс ми е пеперутката ставена....ако сакаш да ја сменам кажи...ај готово е....ги ставив очите на пајпер
ZOTE

Супер слики си одбрал/а, јас само малку ги средив па сакам да те прашам дали ти се допаѓа мојата верзија на твојата тема.

Еве овде можеш да ја преземеш http://www.mytempdir.com/617470

Иначе темата ти зафаќа голем простор затоа што имаш ставено Ринг сигнал кој тежи 580 килобајти

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Знам и тоа дека рингтонот скоро цела тема ми ја зафаќа ама важно е дека си одговара бидејќи е од филмот....твоите поправки на темата се добри освен на првата некако не ми се допаѓа....и третата повеќе ми се допаѓаа очите на алиса милано отколку оган

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Па добро можеш да си направиш комбинација од тоа што не ти се допаѓа смени го тоа што е добро остави го.

Еве ја мојата верзоја на темата за да ја видат и другите на форумов

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Ок е....поправив што не ми се допаѓаше а што ми се допаѓаше оставив

Топка

Генерал
Член од
21 април 2006
Мислења
1.220
Поени од реакции
2
ЗОТЕ, твојава верзија е каде каде поубава. Спајдер, без лутење.

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Ееее....треба да бидете вредни како мене....до сега направив уште пет теми....ама ме мрзеше да ставам секакви детали на тајтл самтинг и на такви глупости и негде има празно...ќе ги аплоадирам ако сакате да ги видите
П.С.Сите се од волшебнички

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Леле колку ја сакаш таа серија само од неа правиш теми. Дај направи од нешто друго, зар ништо друго не ти интересно?

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Па и јас сакам изработка а не на азр страни...ај сега да не ја префрлат темава у играчница...барам да ми направите тема од....хмммм....ај на десктоп ставете најважно чаша кока кола а во менито да ми ставите кока кола шише...ама вие да ја направите не од страни да ја извадите...кој ќе ја направи ќе побара од друг да му направи нему и така..
П.С.Ја обожавам серијата ама имам и други интересни работи само што не сум направил ништо до сега

Топка

Генерал
Член од
21 април 2006
Мислења
1.220
Поени од реакции
2
_|Sp|DeR|_ напиша:
Па и јас сакам изработка а не на азр страни...ај сега да не ја префрлат темава у играчница...барам да ми направите тема од....хмммм....ај на десктоп ставете најважно чаша кока кола а во менито да ми ставите кока кола шише...ама вие да ја направите не од страни да ја извадите...кој ќе ја направи ќе побара од друг да му направи нему и така..
П.С.Ја обожавам серијата ама имам и други интересни работи само што не сум направил ништо до сега
Се сомневам дека некој ќе прави тема на тема која некој друг ќе ја зададе...

Член од
18 март 2006
Мислења
404
Поени од реакции
3
:eek:ftopic: Знаете ли дека SonyEricsson K700i е најпродаван мобилен телефон во светот? и е застапен со дури 4.7% од сите мобилни телефони во светот. Во тие 4.7% спаѓам и јас и сум многу задоволен.

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Znam...toa go pisuva i + toa mnogu sto gi znam imat takov mobilen(vklucuvajki me i mene)...a topka zs mislis deka nikoj nema da napravi tema?....pa i ne e mnogu tesko....ne pobarav detali samo desktop i meni da mi napravat slika

Kajgana Shop

На врв Bottom