Не бе кај мене нема паднато од лани ..што е со нетов ?! паѓа нонстоп
Треба да пушташ интернет повеќе од еднаш годишноНе бе кај мене нема паднато од лани ..
пуштен си е нон стоп .. и озбилно нема паднто не се сеќавам од кога ...али што е малку малку е 30гб до 10 и толку од овај лимитТреба да пушташ интернет повеќе од еднаш годишно
http://www.moj.telekom.mk/Имам оптика од основниот пакет и од денес намалена ми е брзината, како да проверам колку имам потрошено дека нема шанси да сум го поминал лимитот, немам симнувано ништо само обично сурфање, предходните месеци симнував и игри и филмови и никогаш не сум го поминал лимитот.
moj.telekom.mkИмам оптика од основниот пакет и од денес намалена ми е брзината, како да проверам колку имам потрошено дека нема шанси да сум го поминал лимитот, немам симнувано ништо само обично сурфање, предходните месеци симнував и игри и филмови и никогаш не сум го поминал лимитот.
И јас сум на основниот пакет а и на мене пред некој ден ми беше намалена брзината (1/1 mbps) и кога се јавив да прашам што е проблемот, ми кажаа дека лимитот ми бил надминат (а јас имав потрошено 14 гига од можни 30 ). Излезе дека е нивна грешка во системот, па уште истиот ден беше решен проблемот, така да провери нешто слично и кај тебе да не се случилоИмам оптика од основниот пакет и од денес намалена ми е брзината, како да проверам колку имам потрошено дека нема шанси да сум го поминал лимитот, немам симнувано ништо само обично сурфање, предходните месеци симнував и игри и филмови и никогаш не сум го поминал лимитот.
И јас пред да ставам ко тебе исто бев нервозен... Сега па се нервирам што со 20Мbit-a имам цели ... wait for it.... 60 ГИГАБАЈТИ!!! месечен лимит, па морам да пазам при секој download... Ко да имам ново ферари со лимит за бензин месечно од 30 литри ....Добро, како да дознаам дали и кога ќе ставаат оптика во мојот регион?? Прашувам на фејсбук, ми викаат јави се на корисничка поддршка. Се јавувам на корисничка типот ми вика не можам јас од овде да видам оди во салоните. Одам во салонот, гужва невидена, требаше еден саат да чекам обично прашање да поставам..
МИ СЕ СМАЧИ ВИШЕ САКАМ ОПТИКААААА!!!
У секој случај е подобро од 6Mbit-a со 30 гигабајти. И коа ќе ти се успори бар 1Mbit имашИ јас пред да ставам ко тебе исто бев нервозен... Сега па се нервирам што со 20Мbit-a имам цели ... wait for it.... 60 ГИГАБАЈТИ!!! месечен лимит, па морам да пазам при секој download... Ко да имам ново ферари со лимит за бензин месечно од 30 литри ....
Порано беше 1mbit/1mbit кога ќе пројдев лимит, сега и тоа го смениле во 1mbit/256k без да ме известат. Си праат што сакаат без гајле изгледа... Инаку сите пакети се реално прескапи и со премали лимити. Ај барем лимитот да го зголемат ако несакаат цената да ја намалат...У секој случај е подобро од 6Mbit-a со 30 гигабајти. И коа ќе ти се успори бар 1Mbit имаш
Чудно, а на нивната страна сеуште си стои 1Mbit/1Mbit..Порано беше 1mbit/1mbit кога ќе пројдев лимит, сега и тоа го смениле во 1mbit/256k без да ме известат. Си праат што сакаат без гајле изгледа... Инаку сите пакети се реално прескапи и со премали лимити. Ај барем лимитот да го зголемат ако несакаат цената да ја намалат...