Q
qazwsxedc
Гостин
да,да не ја урочам.тоа е таа брзина што треба да биде испорачана кај секој 3Макс Старт корисник, уште те држи истава брзина?
да,да не ја урочам.тоа е таа брзина што треба да биде испорачана кај секој 3Макс Старт корисник, уште те држи истава брзина?
Во Струга цело време ми викаа дека нема модеми (2 недели), се јавив Скопје ми рекоа да појдам истиот ден после 18:00. За чудо имаа (а претходниот ден рекоа после 1 недела) Изгледа вработените си ги чуваат за роднини и сл.Има некој поим дали донеле 3G модеми?
Требаше да потпишам договор, ама немаа од 3G модемите, а без да ти го дадат тоа не може да се потпише договор за 3 Max Comfort.
Кога било ова?Во Струга цело време ми викаа дека нема модеми (2 недели), се јавив Скопје ми рекоа да појдам истиот ден после 18:00. За чудо имаа (а претходниот ден рекоа после 1 недела) Изгледа вработените си ги чуваат за роднини и сл.
Пред 3 неделиКога било ова?
Океј, фала друже.Пред 3 недели
???Шо е работава, порано ми светеа сите 4 сиалички, сега светет само првиве 3 и немам веќе неколку дена телефон.. Ко за беља овие не можам да ги добијам, треба по 1 сат да ги чекаш.. Има чаре?
Ако си на нова платформа види жицата дан ти е откачена од тоа делчето што ти го ставија на модемот .
На нова платформа сум уште од зимата, ме префлија ко даваја 3 месеци гратис неограничен интернет..Ако си на нова платформа види жицата дан ти е откачена од тоа делчето што ти го ставија на модемот .
Како сега ова, интернетот ти е со кабел, а сакаш бежично да се логираш ?Имам 3 Max Start пакет ама интернетот ми е со кабел.На договорот има корисничко име и лозинка ама неможам бежично да се логирам....Треба да се јавам таму или има некој процес кој не го знам.. ?
Значи сакаш да користиш wi-fi .. ако имаш од новите рутери тие speedport што се ... имаш од позади се стега едно копче да уклучиш wi-fi .. после тоа кога ке се уклучиш пример преку лап топ преку wi-fi ке ти побара пасворд ,него ке го најдеш од позади на рутерот има 15 или 16 бројки .Имам 3 Max Start пакет ама интернетот ми е со кабел.На договорот има корисничко име и лозинка ама неможам бежично да се логирам....Треба да се јавам таму или има некој процес кој не го знам.. ?
Сега баш пробував и ми бара пин од 8 бројки а тие позади се повеќе ...Значи сакаш да користиш wi-fi .. ако имаш од новите рутери тие speedport што се ... имаш од позади се стега едно копче да уклучиш wi-fi .. после тоа кога ке се уклучиш пример преку лап топ преку wi-fi ке ти побара пасворд ,него ке го најдеш од позади на рутерот има 15 или 16 бројки .Прегледај го приврзокот 46133
Со црвено ти е обележано кај е копчето за уклучување на wi-fi , а со црно ти е местото каде што се наоѓа пасвордот .
Проба со нив ?? и дали свети сијаличката каде пишува WLAN на модемот ? можеби си го сменала пасвордот претходно .. пробај да се конектираш на интернет преку оваа IP адреса http://192.168.178.1/ од друг компјутер, логирај се и влези внатре во WLAN и оди Security првото треба да ти е селектирано , а долу треба да биде WPA+WPA2 и пасвордот ке ти го покаже а може и да си го смениш .Сега баш пробував и ми бара пин од 8 бројки а тие позади се повеќе ...