- Член од
- 18 март 2007
- Мислења
- 570
- Поени од реакции
- 78
Имам пакет Call & Surf Comfort +, имам опција за бежичен интернет, ама не знам како да активирам... :pos2: Може помош или некое упатство ако има?
kakov ruter imas ?Имам пакет Call & Surf Comfort +, имам опција за бежичен интернет, ама не знам како да активирам... :pos2: Може помош или некое упатство ако има?
Зашто?Ништо не знам само знам дека АДСЛ интернетот е ЛАЈНО
Како бе лајно, дој да видиш како лета кај мене. Филм за пола саат симињам.Ништо не знам само знам дека АДСЛ интернетот е ЛАЈНО
Симнувај филмови од замунда, од таму јас за 15 мин. симунвам.Како бе лајно, дој да видиш како лета кај мене. Филм за пола саат симињам.
Конкретно, над 11гига(игра) симнав за околу 4 саата. Сосема доволно. Дај објасни зашто било лајна, вака без аргументи за џабе збориш. Не ја штеди тастатурата
Со колку kbps ти иде? До сеа сум симнал вкупно 19 гига од замунда, филмовите/игрите ми идат со 600-700-800kbps. Пола саат ми се симињаа од мининова, али штета ја нема веќе, т.е. ја има, али нема ништо на неа што е нелегално. А баш беше голем извор на секакви, ама баш секакви ствари.Симнувај филмови од замунда, од таму јас за 15 мин. симунвам.
Со колку kbps ти иде? До сеа сум симнал вкупно 19 гига од замунда, филмовите/игрите ми идат со 600-700-800kbps. Пола саат ми се симињаа од мининова, али штета ја нема веќе, а баш беше голем извор на секакви, ама баш секакви ствари.
Излезен е.мене на замунда ми идат со над 1 mbps...
туку сакав да прашам дали знаете конкретно кога ќе излезе оптичкиот на t-home/mobile?
мене ми рекоа од 2010