СпаЈдеР
DissentiveMoron202
- Член од
- 1 март 2006
- Мислења
- 3.201
- Поени од реакции
- 52
Епа ваљда ти нема да идеш до 100 гигабајти уште десеттиот ден па да идеш на 64/64 одма... Јас би отишол до 90 гигабајти наеднаш...ќе издаунлоадирам филмови,серии и ќе прекинам кога ќе стигнам 90 за да можам до крајот на месецот да уживам со 2048/256. И се така,и се така... нормално,можам ако сакам и да поминам и да останам на 64/64. И онака веќе навикнав со пакетот од 4 гигабајти уште во десеттиот ден да го поминам лимитот(и покрај тоа што цело време пазам што даунлоадирам) па и не е нешто којзнае да сум на 64/64Ејјј а нели може опција ако го поминеш лимитот да доплаќаш но не да ти намалат брзината? Според ова ако го поминеш лимитот ти ја намалуваат брзината на 64/64. Што е тоа? Поспоро од Dial-up? Како можат од 2048/256 на 64/64 да намалат. Тоа е смешно
Инаку,јас бев до Мобимак(тука и мт.нет се) и кажав таму да сменат,ми рекоа дека до понеделник ќе се направи се. Јас во понеделник заминувам во Скопје(нели таму ќе учам средно у Јахја,а таму нема да биде компјутерот),ама секогаш кога ќе си идам ќе ставам на даунлоад нешто и потоа ќе му кажам на татко ми да проверува да не паднала конекцијата,и да реконектира