P
Princ
Гостин
Наскоро не верувам, периоди за нови пакети им се Април и Септември. Веројатно после Септември ќе има некои новости (имајќи ја во предвид оптиката што се планира да се постави низ Скопје дотогаш).
Фала за информацијата :smir:Секој месец.
Ќе ти се намали брзината на спуштање и качување на 64/64 кбпслимитиран сум на 25 гига и при крај сум со истите,што ке се случи доколку го поминам лимитот? (до сега го немав поминато затоа прашувам )
Ќе сурфаш со брзина дупло поголема од dial-up.лимитиран сум на 25 гига и при крај сум со истите,што ке се случи доколку го поминам лимитот? (до сега го немав поминато затоа прашувам )
едно глупо прашање: имам адсл модем и бежичен рутер, ги користам и се е ок. Ако го уклучам и tomson рутеров што мора да го купам со call and surf дали ке имам иста брзина х2 или оваа 4мбит конекција ке се дели на 2?
Ќе ти се намали брзината на спуштање и качување на 64/64 кбпс
фала многу,,,тешко менеЌе сурфаш со брзина дупло поголема од dial-up.
Мој совет е да не поминуваш, ако не си имун на маката до сегa
Ако мислиш да го поминуваш, нареди неколку торенти за даунлоуд, за дур го успорат да ќариш нешто.
Јас чекав три и пол месеци за миграција од Макс 100 на C&S Comfort+. Зависи од тоа каде си лоциран, колку им досаѓаш, итн.Колку време треба да ги чекам господата од Т-хоум да ми извршат миграција од АДСЛ 25 на АДСЛ 100?
Ај шо го преминав лимитот, побарав миграција и спремен сум да си ја платам поголемата тарифа, иако на пола месец... ама не сум спремен да ги мољакам секој ден!