Znam ovja problem traeshe skoro 1 den i vcera vecerta imaf vakof problem ali problemot beshe samo so Stranskite Linkovi a makedonskite se bea TOP i brzi... ali ete go sredija adsl-ot sega e ok... mali problemi imale ae pozdravteofilus напиша:Имам, ама како да немам. Нит лимит имам поминато нит ништо. Катастрофа е цел ден. Латенција огромна... катастрофа
Ај ќе пробам, ама не ми се верува дека е тоа, заради тоа, гоAcid напиша:Generic Host Error for Win32 Services значи дека имаш спајвери/вируси.
Под итно чисти ги тоа штетниците. Ти гарантирам за ова :wink:
Шефе а сигурен ли си дека во инсталацијата на икс пето немаш вируси.имав таков случај цел месец се чудев од кај ми се вирусите.vikris напиша:Ај ќе пробам, ама не ми се верува дека е тоа, заради тоа, го
форматирав денес, нова инсталација и пак исто.
П.С.
Вчера го јавуваше истиот проблем и пуштив Ad-Aware, SpyBot и Bitdefender со најсвежи апдејти и не најдоа ништо. Windowsot е исто така апдејтуван најрегуларно.
Ќе кажам дали сум го решил проблемот.
Оваа инсталација ја користам од секогаш и сум 100 % сигурен дека нема вируси. Проверено. Немој да ми кажеш и дека антивирусот има вируси. :wink:IsusHristos напиша:Шефе а сигурен ли си дека во инсталацијата на икс пето немаш вируси.имав таков случај цел месец се чудев од кај ми се вирусите.
форматирај инсталирај антивир чудо вируси.пак форматирај инсталирај антивир пак вируси.
Јас ти гарантирам дека не е тоаAcid напиша:Generic Host Error for Win32 Services значи дека имаш спајвери/вируси.
Под итно чисти ги тоа штетниците. Ти гарантирам за ова :wink: