Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување
Член од
7 мај 2007
Мислења
32
Поени од реакции
0
vikris напиша:
Јас сум корисник на тој пакет.
aa super :) i kako e brzinata ? :) dobro e? limitot ? zadovolen ? kolku ide max download na fajlovi shto spustash ? :) deka i jas za edna nedela kje go menjam paketot na toj :) pozdrav

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
да не знате нешо за адсл хит пакетот пошо глеам го поефтиниле дали е тоа за тие што веќе го користат пакетот или за тие новите

Член од
7 мај 2007
Мислења
32
Поени од реакции
0
ivan1real напиша:
да не знате нешо за адсл хит пакетот пошо глеам го поефтиниле дали е тоа за тие што веќе го користат пакетот или за тие новите
Cenata e poeftineta na site paketi! + ima novi paketi.. by the way cenata e namalena za momentalnite korisnici i za idnite korisnici.. pozdrav

Член од
2 април 2007
Мислења
394
Поени од реакции
13
Слушнав од некој луге од Телеком дека планираат да понудат и ТВ канали наскоро преку нивната мрежа(кабловска телевизија).Не ме чуди бидејки Дојче телеком го укина од пред месец дена во Германија Т-Com http://www.hrt.hr/teletext/?str=622-03 како бренд и го припоји кон Т-Home http://62.157.128.214/, кој функционира како кабловските оператори со triple play пакети.

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
E pa mene nesto ne mi e jasno :) jas koga go zemav adsl ot pred godina i nesto mi dadoja besplatna oprema za mene taka bese togas promocija i sega namesto da me smestat vo korisnici so svoja oprema me smestuvat vo korisnici so oprema na koristenje . To nemozam da go sfatam :)

Член од
18 август 2006
Мислења
325
Поени од реакции
4
Имате ли проблеми со адсл?

Член од
18 август 2006
Мислења
325
Поени од реакции
4
Изгледа само јас сум закачен во некоја лоша транспортна "цевка". Сега се поправи малце.

Член од
7 мај 2007
Мислења
32
Поени од реакции
0
a so problem imashe ? ne ti otvora web ? ne se konektira ? kako i da e.. mt net brzo gi sreduvaat problemite..

Член од
18 август 2006
Мислења
325
Поени од реакции
4
Многу споро сурфање и на македонски и на странски сајтови, поспоро и од дајл ап, додека спуштање со полна брзина.

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
i kaj mene od vreme na vreme zafrkava.

Член од
9 мај 2005
Мислења
100
Поени од реакции
13
I kaj mene e problem, na Telekabel sum. Secka, pijano... epten prai problem...

Член од
21 февруари 2007
Мислења
234
Поени од реакции
10
е па ќе и се јавите на екипата...:tv:
мози да е до свичовите кај нив што се да не се убаво прицврстени и етет ти проблеми...:toe: :kesa:
:salut:

Kajgana Shop

На врв Bottom