кај call & comfort + ''неограничен пакет '' limitot е 150 гб, и не e неограничен како шо викат.ништо не е неограниченоНа анкетата мислиш? https://moj.telekom.mk/Questionnaire.aspx
Ќе има некакво подобрување, само не знаеме кон што ќе прибегнат пак. Претпоставувам ќе се оди на варијантата 8mbps/1mbps со 150gb лимит, ама што знам... може нешто друго планираат. Е сега интересно ќе биде кај Call & Surf Comfort, како ќе се пофалат дека го зголемиле лимитот?
"Корисниците на Call & Surf Comfort добија зголемување на веќе неограничениот интернет сообраќај и сега тој стана понеограничен!"
Па баш затоа... бидејќи сега има 150гб лимит, што ако го качат? Бидејќи се води како неограничен, тогаш како ќе речат? Неограничениот пакет доби зголемување на сообраќај? Зборам за апсурдноста на сето тоа.кај call & comfort + ''неограничен пакет '' limitot е 150 гб, и не e неограничен како шо викат.ништо не е неограничено
Дечки имам проблеми со нетот јас им се јавувам се дерам нив гајле им е плаќам 100гб а не користам ни 20гб ми викаат дека имам проблеми кај мене. Ако имам проблеми со струјата дали некој знае каде и што треба да се провери? Ве молам ПОМАГАЈТЕ!!!!
Не, исто и кај мене е.
Истиот пакет го имам, најјакиот, али повеќе од 5мбпс не добивамама тоа 8мпбс/1мбпс и 150 гб ке биде за комфорт+ или ?
И мене со Софија кога мерам ми дава околу 1500 Kbps download, ама со други сервери кога мерам одлично е.до 15 нетов шиба ... од 15 е ко 99годишна баба.
Е германските и мене ме чудат вечерва. Не даваат резултат повеќе од 2000 Kbps download. Ама мислам дека серверите на кои мерам во германија се преоптоварени. Бидејќи и јас имам сервер во германија (франкфурт), поставив скрипта за мерење на брзина (speedtest mini, на speedtest.net е скриптата, само што ја хостираш на твој сервер и мериш брзина од него), и таму кога мерам добивам одлични резултатиPrinc aj meri na nekolku germanski probaj kako e i posle na drugive. Linkot na t-home e od germanija zatoa i tamu ke ti pokaze najmalku, mislam deka germanskite se najverodostojni.
Postiraj ako sakas da videme.
А ти дава некаде добри резултати (колку што треба да ти е конекцијата)?Download 910 upload 404
А ти дава некаде добри резултати (колку што треба да ти е конекцијата)?