Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување
P

Princ

Гостин
Можат да го оправат бројачот. Они си имаат внатрешен бројач, веб интерфејсот само се заебал а не знам колку тој може да те одбрани при жалби.
Плус, можат да се извадат дека си знаел дека бројачот е заглавен (заклучно со...)

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Можат да го оправат бројачот. Они си имаат внатрешен бројач, веб интерфејсот само се заебал а не знам колку тој може да те одбрани при жалби.
Плус, можат да се извадат дека си знаел дека бројачот е заглавен (заклучно со...)
Ако е така мене би ми го скинале целиот сообраќај :)

P

Princ

Гостин
Јас сепак кога би имал 10 или 25 ГБ ограничување, на почеток од месец, не би си играл со таква работа. Вашиот избор е последен, кој како милува :)

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Кои беа Dns серверите на т-хоум?
62.162.32.5
62.162.32.6

Јас сепак кога би имал 10 или 25 ГБ ограничување, на почеток од месец, не би си играл со таква работа. Вашиот избор е последен, кој како милува :)
Сега на почетокот и јас не ризикувам :) На 25ти приметив дека е стои веќе неколку дена, и симнав неколку торенти. А инаку, за ова со лагот уште немаат средено. Сега симнував од download.com едвај со 30 кб одеше

P

Princ

Гостин
А инаку, за ова со лагот уште немаат средено. Сега симнував од download.com едвај со 30 кб одеше
Тоа е топ тема последниве денови :)
10 дена веќе поминуваат а проблемов си останува... Дали не се секираат дека не се жалиме доволно, или што е работава ич не знам.

McMurphy

натчовек
Член од
14 ноември 2008
Мислења
160
Поени од реакции
33
Активен пакет МаксАДСЛ 10 заклучно од 11/10/2008 12:23:50:
Остварен ADSL сообраќај за корисничкото име arizanov.slobodanco@t-home.mk заклучно со 02/01/2009 00:00:00:

Сообраќај (upload + download):
0 MB
Вкупен остварен сообраќај 0 MB Максималното време на ажурирање на податоците е 2 часа.
jupiiiiiiiiiiii
koj riskira, profitira!!!!!!!!!

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Активен пакет МаксАДСЛ 10 заклучно од 11/10/2008 12:23:50:
Остварен ADSL сообраќај за корисничкото име arizanov.slobodanco@t-home.mk заклучно со 02/01/2009 00:00:00:

Сообраќај (upload + download):
0 MB
Вкупен остварен сообраќај 0 MB Максималното време на ажурирање на податоците е 2 часа.
jupiiiiiiiiiiii
koj riskira, profitira!!!!!!!!!
Јас не ја сфатив поентата на постот или ?

P

Princ

Гостин
Како ќе ти бидат пресметани 10 часа симнување во февруари кога влеговме во февруари 2 часа и 3 минути откако го постираше она погоре?
Се избрука, признај и напусти сахрану.

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
imam paket od 10 g, a od 10 h casa slegnav 3 filmovi koi ne mi se presmetani vo mesec fevruari, kako sto kazaa pogore
Погледни дека ти ни покажа резултат од 00:00 :) Па заглавен е мерачот, за тоа и дискутираме. Провери утревечер па види дали си ги зафркнал или тие тебе :wink:

imam paket od 10 g, a od 10 h casa slegnav 3 filmovi koi ne mi se presmetani vo mesec fevruari, kako sto kazaa pogore

22 casot sorry nemoj pak da me napagas
Никој не те напаѓа бе :)

McMurphy

натчовек
Член од
14 ноември 2008
Мислења
160
Поени од реакции
33
Погледни дека ти ни покажа резултат од 00:00 :) Па заглавен е мерачот, за тоа и дискутираме. Провери утревечер па види дали си ги зафркнал или тие тебе :wink:

Никој не те напаѓа бе :)
ok ke ve poslusam i ke vidam dali sum zafrknat ili sum zafrknal nekogo

Член од
22 јули 2006
Мислења
1.265
Поени од реакции
36
Кај мене мерачот каснеше ден до ден и половина, па затоа се решив последниот ден да искористам колку што можам. Се разбира, ако им се апдејтува мерачот во тоа време..... само 1 ден ќе бидам на 64/64kbps, нешто што може да се издржи но сепак не се случи тоа. И ондак то, резултати:

Задоволен сум. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom