Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
може ли некој да ми каже ако го надминам лимитот на АДСЛ от каква е таа брзина од 64/64, со колку би симнувал торенти, или пак нема да можам ни мсн да уклучам
64kb/s. Значи ќе симнуваш преку торенти со 5-6 kB/s. Не би ти препорачал да симнуваш фајлови дури не се логнеш на MSN прво.

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
Зедов Call and Surf ми ја инсталираја опремата и сеа и ми викет ова тие пасвордот на WLAN, пробаја кај мене на ком. не факат вајарлес мрежа ми рекоја до лаптопот е истадоја нивни и излезе мрежата се беше ок. После пробвам од мобилен ни пасвор ми побара нишо си влезе така. Како мозам да го менам, и зошто не ми покажува на лаптоп вајарлес мрезите? :toe:
пишеш 192.168.1.254 у адресата и ке најдеш како да го смениш

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Зедов Call and Surf ми ја инсталираја опремата и сеа и ми викет ова тие пасвордот на WLAN, пробаја кај мене на ком. не факат вајарлес мрежа ми рекоја до лаптопот е истадоја нивни и излезе мрежата се беше ок. После пробвам од мобилен ни пасвор ми побара нишо си влезе така. Како мозам да го менам, и зошто не ми покажува на лаптоп вајарлес мрезите? :toe:
Томсон или пирели имаш ?

Член од
5 август 2007
Мислења
3.588
Поени од реакции
2.617
Добро бе,само јас имам проблеми со брзинава??Од странски сервери со 15-30 кб максимум ми симнува.

McMurphy

натчовек
Член од
14 ноември 2008
Мислења
160
Поени од реакции
33
имам пакет од 10гб го надминав лимитот, а брзината уште е иста, а како што знам треба да се намали на 64/64 што е работата??????????

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
имам пакет од 10гб го надминав лимитот, а брзината уште е иста, а како што знам треба да се намали на 64/64 што е работата??????????
Мерачот на T-Home е зезнат, доцни веќе ден и пол.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
395
Поени од реакции
6
Decki cel t-home e zeznat taka da mozete da pravite so sakate dodeka ima internet.

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Decki cel t-home e zeznat taka da mozete da pravite so sakate dodeka ima internet.
Good morning :pipi:
Остварен ADSL сообраќај за корисничкото име tasev.aleksandar@t-home.mk заклучно со 01/30/2009 19:24:57:

Сообраќај (upload + download):
57794.64 MB

Kajgana Shop

На врв Bottom