Кај живееш, се јави да прашаш? Јас имам сличен проблем.CakNoris напиша:Кај мене пиши во рутерот 1536/256, download-от не мрднува поке од 70KB/s. 70 веќе е супер... Со 30 оди
Епа ако имаш конекција 1024/256 downloadот неможе да ти биде поголем од 128 кб/с.Тоа што викаш 411 кб/с може само на почеток да ти било тоест од самиот старт на download.[MkD]eXtreme напиша:abe so e vo posledno vreme so adsl-ov letoska konekcijava mi bese duri do 411 Kb/s sea od 120 pogore ne e krenato ...dali nekoj znae sto e rabotava iam 1024/256 dl/ul...
Нема шанси да симнува со 180КБ/с. Тоа е максималната брзина. Очекувај брзини од ~160 КБ/с.vlatko напиша:Епа ако имаш конекција 1024/256 downloadот неможе да ти биде поголем од 128 кб/с.Тоа што викаш 411 кб/с може само на почеток да ти било тоест од самиот старт на download.
П.С. Кај мене од вчека конекцијата се смени на 1535/256 па чекам од 1-ви Април да видам дали ќе симнува со 180 кб/с :helou:
Maксималната брзина е 192:helou:The Man напиша:Нема шанси да симнува со 180КБ/с. Тоа е максималната брзина. Очекувај брзини од ~160 КБ/с.
Тоа сакав и јас да го пишам ама гледам дека каснам.... :helou:СпаЈдеР напиша:Maксималната брзина е 192:helou:
Би било глупо лимитот да го остават истиот од 4гб.vikris напиша:И што сега, ако имам Т1 линија, а лимит од 4 ГБ? По лимитот, 64/64? Нездрава работа!
Vlatko, не збори два пати, да се надеваме дека нема да биде така, ама сум малку повеќе песимист во однос на тоа, но надежта последна умира, нели? Инаку, на МТ ите како им одговара лимитот да си остане ист, побрзо ќе го потрошиме, ќе не спуштат на dial-up и крај, нивните линкови се ослободени од товар.vlatko напиша:Би било глупо лимитот да го остават истиот од 4гб.
Епа јадете го*на по форуми за акаунтите и нивното користење и може сеуште ке работат, нели?spasevski напиша:a dali se uste moze da se koristat tugi useri na adsl jas nekako ne mozam da se konektiram na niv