- Член од
- 7 јануари 2008
- Мислења
- 5.366
- Поени од реакции
- 804
Сега со оваа интернет телевизијата пак се пореметија работитеПроблеми а? Нели интернетов беше без проблеми и најдобар во Македонија.
Многу често има проблеми во последниве 3-4 месеци.
Сега со оваа интернет телевизијата пак се пореметија работитеПроблеми а? Нели интернетов беше без проблеми и најдобар во Македонија.
Многу често има проблеми во последниве 3-4 месеци.
Колку ти/ви е пингот спрема гугл ? Јас пред недела време кога зборував со еден од техничка, ми рече требало да се движи во границите помеѓу 50-80мс а кај мене просечно е 200 :nesvest:Тачно така но со ИПТВ направија хаос, а најглупо е сега што ако имам 6мб конекција кога пингот е над 1500+ и исто испаѓа како да иамм 56к модем конекција. Смрт за работа на интернет
Каков сака нека е договор, должни се да го решат проблемот. Веќе трет ден ме е*е ова. Иди ти играј кантер онлајн со 1000 пинге па брзина колку толку гарантираат, али пинг никој не ти гарантира
колкав и да е според договор е
Е шо, интернетот за кантер ли еКаков сака нека е договор, должни се да го решат проблемот. Веќе трет ден ме е*е ова. Иди ти играј кантер онлајн со 1000 пинг
вториот тест со други днс сервери е?
Кај мене нема паднато 2 месеци.А ја шо да кажам цел месец Upload не користам и нетот стандардно си паѓа на секои 15- 20 минути
Е и кај мене немаше паднато на почетокот си викам еј мајката овие т-хоум јаки бе а сеа ги пцујам секој ден.Им кажувам викаат не е до насКај мене нема паднато 2 месеци.
Ма неее бе како до нив да е??? Јави се у техничка да ти кажат да изресетираш модем или рутер.Убаво пишав пацери невидени се.Ќе се бара друго решение овие што не ги бива не ги бива ептен се упропастија.Еве еден скриншот од тоа како они добро се справуваат со проблемот.Е и кај мене немаше паднато на почетокот си викам еј мајката овие т-хоум јаки бе а сеа ги пцујам секој ден.Им кажувам викаат не е до нас