Телекабел интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.099
Поени од реакции
1.374
Не е ништо зголемено и кај мене е толку :(

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
Грижа за корисници 0.... па после како да не Ве сменам бе??? Да Ве молам за да ми решите некој дефект од Ваша страна???

Член од
18 септември 2011
Мислења
3
Поени од реакции
1
имам едно прашање на телекабел сум поврзан со ПЦ, има и рутер ама сега сакам да фаќам од истиот нет и на лап топ. Што треба да докупам, инсталирам за да профункционира тоа? ресивер или што, врска сум од тие работи, ако сака некој да ми каже...help

Член од
21 март 2011
Мислења
86
Поени од реакции
40

Pa dobro, kaj mene problemi imase i pred da vrne, pa sosema e razbirlivo da bide vakov sega na dozd. Mozebi ke se podobri u zimno vreme... ili ne?:tapp:

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
страшно... последниве 4 дена овој период СЕКОЈ ДЕН е ваков

Телекабел FTL

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.099
Поени од реакции
1.374
Значи да не урочувам ама мене само ми подзакочува ама се средува брзо.Барем за бедни 50 гига не ме зеза сега за сега.Еве како е кај мене

И само да ве известам дека од денеска Агенција за електронски комуникации ја промовира услугата сврти 190 да пријавите доколку сметате дека операторот ве оштетил на некој начин(брзина,квалитет итн).Ама пак да речам ова користете го само во краен случај и само ако операторот ве игнорира на некој начин.

AEK

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
И само да ве известам дека од денеска Агенција за електронски комуникации ја промовира услугата сврти 190 да пријавите доколку сметате дека операторот ве оштетил на некој начин(брзина,квалитет итн).Ама пак да речам ова користете го само во краен случај и само ако операторот ве игнорира на некој начин.

AEK
Ова е одлично, ќе се свртам околу болдот.
Ќе помогне многу кај оние каде проблемот кој го имаат не се решава со недели/месеци. Убава е замислата само ќе мора да се види и на дело како ќе функционира во пракса.
Да не бегам многу офтопик.

Проблем имав само вчера кога беше големо невреме беше некое време во прекин и набрзо се среди и фуче сега :P
Во моментов е ова подоле со мал "милион" страни и download во позадина.

Kajgana Shop

На врв Bottom