tesko deka ke platat i za prevodi i za se drugo,tie uste posilni ne ni imaat namera da ja namaluvaat cenata ,barem spored ovaИ време е да се преземет некои си против мерки,се прват многу умни..другите оператори што плаќат за авторски права изгледа се будали,или?
Ќе мора нешто да се менува,затоа што ќе дојде голем притисок од Боом ТВ и Маx ТВ кои,колку толку почнаа да ги прведуваат странските канали и да плаќат за авторски права на емитување во Македонија..tesko deka ke platat i za prevodi i za se drugo,tie uste posilni ne ni imaat namera da ja namaluvaat cenata ,barem spored ova
http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=701E3BFED3D05540AE19CB4ABA0E0476
:violent1:
telekabel kaznet za piratskite programi
http://www.dnevnik.com.mk/?ItemID=BF5EE17A0A9C6E44B89FAF4D81EC2962
Најдоа да кажат „КејБлТел“, со нивните преводи на бугарски јазик и 102,(3)% легално купена програма - :kesa:.велат од „Кејблтел“, подружница Велес.
400 kb ама симнуваш 30 мин една архива хаха:pos2:Луѓе дај не заебавајте не ставајте Телекабел.Секое симнување е предизвик со нивниот интернетКолку иде download од rapidshare?
Колку иде download од rapidshare?
Има веќе поставено ваква тема, оваа е дупла (и стои веќе подолго време), се прашувам кај се модераторите или некој друг, да го средат тоа?:nenene:RapidShare имаат лимит поставено на број на пакети на 10 секунди или така нешто, за балкански free корисници. Кога ќе стигне лимитот до одредената бројка на дозволени пакети за тој период стримот престанува (се разбира без при тоа да ја терминира конекцијата) и чека да помине целиот одреден период, потоа пакетите пак протекуваат.
Така што мерење на брзина со RS download би било страшно неточно и спаѓа во смртни гревови. :helou:
Сместа да пријавиш во Телекабел дека имаш проблем.Dali znae nekoj zasto netot mi paga mnogu cesto na sekoi 5 min osobeno facebook i msn abe se vaka nemoze sto e problemot????
Сместа да пријавиш во Телекабел дека имаш проблем.
Патем, кажи повеќе информации окулу статусните диоди на модемот, дали светат дали трепкаат која трепка која свети која не свети, статус на сигнал и тн.
Епа на почетокот може е така а после ке видиме......Кај мене некои добри месец дена е бомбона, неможам да се пожалам.