- Член од
- 26 ноември 2011
- Мислења
- 54
- Поени од реакции
- 6
Може 0.00 мб/с хахаха
Може 0.00 мб/с хахаха
Ако ти имаш ваков нет, каков ли имаат останатите 18 проценти?
Grade F+? Што брзина треба да имаш за оцена F.
Прво од кој град си затоа шо цените се различни за ТВНеколку прашања:
Дома плаќам само ТВ 450 ден. веќе со години, а немам ни интернет ни телефон од нив.
Сега сакам да се приклучам на интернет:
1. Дали тој што е 500 ден. за 50 GB, дали сега е зголемен на 100 GB?
2. Дали сеуште рачунаат САМО download?
3. Модемот што ќе ми го дадат, 0 денари или треба да доплатам, зашто на главниот сајт нешто пишува 0 ден.
4. Дали ако имам и интернет од кај нив, претплатата за ТВ ќе се намали од 450 на 350? (и вакво нешто пишува таму....)
5. Дали треба договори да се склучуваат или како порано, месец за месец?
Некој поупатен да ми одговори ако може
Од Скопје сум, знам дека секој можен интернет на планетава е неограничен, само прашувам дели во тие 100 гига сметаат само DOWNLOAD како порано или не?Прво од кој град си затоа шо цените се различни за ТВ
1. 100Gb
2. Не е важно download/ upload после тие 100 ти се намалува брзината, значи неограничено е.
3. Модемот за телефон+интернет е 0 ден ама на позајмица и ако платиш 1500 ден однапред после ти ги прифанат во сметките. За интернет модемот е 1999 или половен 1000 ден.
4. Ако имаш од кај нив ТВ е 320/350 ден
5. Месец за месец
100Gb трансферОд Скопје сум, знам дека секој можен интернет на планетава е неограничен, само прашувам дели во тие 100 гига сметаат само DOWNLOAD како порано или не?
Брзината ми е битна, дали ќе ми се намали после 100 гига DOWNLOAD или после 100 гига TRANSFER?
Пообјасни ми го малку ова 3тово со модемов. Ми треба само за интернет, најевтината варијанта.
Сега гледам на сајтов кај нив, за 500 ден. е 50 гига. Прашувам тука еден комшија, вика само до нова година било 100 гига, после било пак 50..... и сеа не знам кое е точно1.DA, i ja sum na toj od 500 so 100GB
2.NE, sekogas racunale UP+DWN
3. neznam, mislam deka e 0den ako zemes i telefon t.e triple
4. Ova sigurno DA
5.neznam, dogovor na 1 ili 2 god igurno nema, edino ako potpises nesto deka si zemal modem ili deka ke si korisnik na neopredeleno
Епа сега не знам колку сакаш да трошиш во еден месец, на мене овие 50Gb ми се доволни а сега па со 100Gb ми е многу.Сега гледам на сајтов кај нив, за 500 ден. е 50 гига. Прашувам тука еден комшија, вика само до нова година било 100 гига, после било пак 50..... и сеа не знам кое е точно
А тоа дека рачунале само DOWNLOAD, од кога постојат, па до пред некои 3 години (од тогаш немам нет од кај нив) се рачунаше САМО download, ако на сајтот
им пишува дека рачунаат се, го успоруваа нетот од кога ќе поминеш САМО DOWNLOAD.
а бре кој ве лаже дека после нова година пак ќе биде 50 гига,нема врска, ќе си останат 100 гига доста со тие дезинформацииСега гледам на сајтов кај нив, за 500 ден. е 50 гига. Прашувам тука еден комшија, вика само до нова година било 100 гига, после било пак 50..... и сеа не знам кое е точно
А тоа дека рачунале само DOWNLOAD, од кога постојат, па до пред некои 3 години (од тогаш немам нет од кај нив) се рачунаше САМО download, ако на сајтот
им пишува дека рачунаат се, го успоруваа нетот од кога ќе поминеш САМО DOWNLOAD.