- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.915
- Поени од реакции
- 41.876
Ајде соберите се повеќе корисници па ќе видеме после брзината колкава ќе е.Дечки чаоос на сите отидов на blizoo и сум задоволен на пакет 500 ден неограничено и брзина погледнете
Ајде соберите се повеќе корисници па ќе видеме после брзината колкава ќе е.Дечки чаоос на сите отидов на blizoo и сум задоволен на пакет 500 ден неограничено и брзина погледнете
Ти уште на први јануар со 14 гига торент тргаш. Смири се 31 ден им месецов.Абе супер е нетот. Ама..само у 5 сабајле и на 1-ви Јануари
Колку повише?Ајде соберите се повеќе корисници па ќе видеме после брзината колкава ќе е.
Ајде соберите се повеќе корисници па ќе видеме после брзината колкава ќе е.
Upload нели 50mb/s беше Близу a гледам само 11.98mb/s?
Кај мене на switch 10 корисници има па нема никаков проблем со интернето и мрежата така да не ти држи вода муабетов.
Ко немате видено не плукајте по близоо
Не биди неписмен јас имам пакет од 10мбпс а не 50Upload нели 50mb/s беше Близу a гледам само 11.98mb/s?
Друже имам видено Близу пред два дена беше кај еден пријател и 15 мин му симнував антивирус од 80mb и не знам дали таа брзина е само за одредни корисници
Не биди неписмен, имаш пакет од 10mb/s а брзината ти е 12mb/s па и 699 ден палќале на договор 750 ден на непоределено време аиииНе биди неписмен јас имам пакет од 10мбпс а не 50
Да не ти е во мисла плајчам 1000ден телефон,дигитална, имам неограничен интернет сметнувам од торенти со мин-1.3МБ а макс.. со 2,5мб/с и ич к... не ме боли колку сметнувам оти немам лимит ко вас од 100гб ..Не биди неписмен, имаш пакет од 10mb/s а брзината ти е 12mb/s па и 699 ден палќале на договор 750 ден на непоределено време аиии
Јас си имам до 10mb/s за 500 ден + на неопределено време
20mb/s 999 ден
50mb/s 1799 ден
ОК не се нервирај де не ми е во мисла и телекабел е неограничено ај гитла во темата за близу.Да не ти е во мисла плајчам 1000ден телефон,дигитална, имам неограничен интернет сметнувам од торенти со мин-1.3МБ а макс.. со 2,5мб/с и ич к... не ме боли колку сметнувам оти немам лимит ко вас од 100гб ..
Upload нели 50mb/s беше Близу a гледам само 11.98mb/s?
Друже имам видено Близу пред два дена беше кај еден пријател и 15 мин му симнував антивирус од 80mb и не знам дали таа брзина е само за одредни корисници