Тактики (5 vs 5; 4 vs 4)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Тинкер нема да се појави...
Ракети,ракети,ракети.
Си земе за мана 10 ако треба.2в1 против тинкер,ем нема да се избилдаат,ем и на која страна да идам,нема да ја пушнат кулата.
Не дека ќе ги убие,ама бар ќе ги раздвои да не идат заедно на страна.

Мејџот таму никако,евентуално ако мора некој тогаш нерубиан асасин,или евентуално bristleback со два ринга.
Па нека се крстат после :)

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Nerubian assasin ! se slagam sosema :) a i tinkerot e top :) nema brat ti da im sedish pred nos i da cekash wave i stun da ti pustaat -.- ke si sedish pozadi i ke gi smarash so raketi!
poshtuem idea :)
Uf da..bucher moze da gi tepa i 2cata sam ako igra ko so treba :)

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Тинкерот? Што ако двајцата си направат худ? Може да гледа од страна и да навива.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ех,сеа збориме за кој период од партија?

Худ за праење не е така ефтиничок,а баш па кога нема со кој да крипаш.
И ај,да речеме дека не би иделе нерубиан и Тинкер.Кој би ги пратил ти? :)

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Lele potato brat ic ne se fkalapash u muabetot!! Zborime na strana od start ebate! so znaci do nekojsi 7-8 lvl!! ako spoish ti brat hood na 7 lvl so tinker na tvoja strana kako protivnik! stvarno ti davam raka!

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Ма не, Earth ќе прави arcane ring, а Magnusot ќе купи ринг оф хелт и може да си го менуваат. И верувај ми, тинкерот ќе бега повеќе одошто они ќе бегаат =))

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Затоа тука Нерубиан ќе ги гори цело време.
После ќе залажат што уствари arcane земале :)

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Mac kaza sve sto imaf ja da kazam..i 5vs5 igra nema vreme za arcane ring na 7-8lvl za koj zboruvame sega..osobeno ako igrash so drug heroj od tvoja na strana -.-

Tuku da ne zabeguvame od temata..Jas a veruvam i Mac mislime deka Nerubian assasin i Tinker bi gi tepale/macele earthashaker i magnataur na strana...Bidejki ti ne se slagash..kazi drugi heroi koj mozat da gi tepaat earth i magna na strana -.- ili nema takvi? o.0

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ах,од утре имам боље нет,дајте да ја разрешиме дилемата за нерубиан и тинкер вс овие.

Се стаиме на ГГЦ или б.нет 2в2 up-only,т.е. не може два вс два,превише голд на почеток :(

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
se slagam -.- ama neam poim zaso mi e poeban u poslednive 2 dena GGCto -.- vlagam u soba ama nemozam da vidam ni eden host!! ZASTO!?!?!? KE CRKNAM!

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Не цркнуј бре...Види таму некој firewall да не си снимил,што не и дава на Warcraft да се конектира на нет :)

Пробај креирај и сам,да видиш некој дали ќе ти влезе.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Jok be brat nerabote! a i si vlagam ja u warcraft vlagam i u gg room -.- ali hostovi negledam god damn -.-

Член од
14 декември 2007
Мислења
14
Поени од реакции
0
1.enigma sven skorpija drvo i lich OVIE HEROI SE KRAJ ako se igraat ubavo i timski tesko koj ke gi pobeti 2. troll omni medusa magnus i drvo 3.lina sven enigma skorpija i leshrak Ima uste mn drugi ama me mrzi da gi pisuvam !!!

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ајде нека не мрзи,напиши уште некои.

Иначе првата комбинација е добра,втората со магнус и дрво исто ми се свиѓа,ама за третата,тројца интелегенции и ако они имаат антимејџ ГГ ќе биде :)

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Никојпат не се зема лина и лешар у ист тим. Оти доволно е да има еден таков херој кој најчесто оди со шкорпијата/скелетон кинг/свен, откако они ќе дадат стан, и лина/леш станираат и го утепуват.

Вчера игравме Тајдхантер, Енчантрес, Ахе, Спектре и Випер против Дрво, Магина, Кристал, Пудге и Луна. Погодете кој победи =))

Kajgana Shop

На врв Bottom