јсјсадф СУм бил на највисокот можно н
иво кога сум владеел со светот,се ми оди од рака,кога ништо не влијаело врз мене,сигурен сум во себе и најважно стабилен. А колку е тешко да имаш па да немаш..
Од тоа паднав на нула, како и сите вие во останатите постови и тоа беше во многу скоро време. Се што ќе ми рече некој ме повредуваше,се сфаќав сериозно,не комуницирав со никој.Ми се лутеа другарките.. другарите.. сум ги игнорирал.
Дома со мојте и за најситни работи кревав револуција..
Најболното е што добро сум запознаен со човековата психологија,ги знам реакциите на другите и го гледам "скриениот свет" околу нас. И сум свесен дека ваквите периоди се многу негативни за себеси , и кај се нервирам за глупости па усте ДУПЛО се нервирам бидејки се нервирам (бидејќи знам дека секој е тапа кога се нервира )и ги нервирам другите околу себеси.. Но како и секогаш никогаш не се предавам,оптимист сум по природа и сметам дека жалењето е за лигуши...
Сето тоа го гледам како земање залет за да скокнам што е можно повисокот да го допрам врвот и да бидам на една стабилна граница каде што ЈАС ќе бидам тој што владее со мојот свет не другите, каде што ќе имам потполна контрола за се околу мене и ќе влегувам во предизвици со сигурност во себе (абе James bond 007
)
И така сега сум на едно стандардно ниво, и сеуште одам кон подоброто како што и времето се менува така расте и мојот критериум за вредноста на нештата околу мене , за да го достигнам некогашното ниво, дури и повеќе.