- Член од
- 24 април 2024
- Мислења
- 35
- Поени од реакции
- 123
18.08.2024 Ќе имат јака атмосфера во Скопје или џабе ќе ја давам дневницата на гориво?
Вечерна ќе биде башка прва после долго време на градски , очекувам 10 - 15 000 публика18.08.2024 Ќе имат јака атмосфера во Скопје или џабе ќе ја давам дневницата на гориво?
Скопје е празно многу се по одмори, исто е и во Битола,да ја ставеа на почеток на септември друга приказна ќе беше.18.08.2024 Ќе имат јака атмосфера во Скопје или џабе ќе ја давам дневницата на гориво?
И требит да имат, ама морат да се сложиме дек ак се играше во Битола ќе беше многу по тензично. Комити низ улиците во Битола, се собираат пред Император па влегуваат на веќе полн стадион од Битолчани, каква фантазија ејВечерна ќе биде башка прва после долго време на градски , очекувам 10 - 15 000 публика
Важит ќе си седнам 90 минути да уживам на неутрална трибина да гледам *спектакл* (барем се надевам)Ќе има друже, горивото ти го плаќаме ние и Чкембари, по пола.
Vie platete mu do Bitola posle so nas ke idi i taka idese toj porano so nas da bidi cesit denot ama ima vreme do derbito ...Ќе има друже, горивото ти го плаќаме ние и Чкембари, по пола.
Па не знам по кафиќи и кафани не е празно ама тоа е најбитно моментално а не спорт за жал.Скопје е празно многу се по одмори, исто е и во Битола,да ја ставеа на почеток на септември друга приказна ќе беше.
Vistinata i realnosta zosto nema da ima 10-15 iljadi e ne dovolnata reklama i ne dovolnata volja od strana na ffm i politikata , da se zbori na vesti da se zbori po sajtovi da ima plakati niz cel grad kako koga e miting mozno e da stigneme 15000 ama vaka tesko, crvena zvezda partizan koga igraat na udarni vesti se zbori niz srbija i sobiraat se sto saka da gleda ama vaka tesko e povise od 3000 narod da ima, realno.Вечерна ќе биде башка прва после долго време на градски , очекувам 10 - 15 000 публика
Искрено и од срце баш ми е кеф, шо гледам дека Кумани работат и се трудат да го вратат статиот сјај, доста е од србите во Куманово.КУМАНИ НОВО..
Прегледај го приврзокот 426088Прегледај го приврзокот 426089Прегледај го приврзокот 426090
Автоматски споено мислење:
Прегледај го приврзокот 426091