ТИФОМАНИЈА!

Член од
16 октомври 2021
Мислења
608
Поени од реакции
1.335
Ај напушти го форумов жити мајка!
Од вакво ликој ми се повраќат, па не сме балерини ние, нормално е да летнит по некој бокс, така се стварат машкост.

Паки патриотско друштво го објабиле постов... стварно мразам некој шо не е во овај свет ко ќе се мешат во теми шо не ги знајт...

Тие како најголеми јунаци, имет една тепачка имано, еднаш во беља влезено, или преку интернет со ликој како Мандар и Лазаров ќе ја браниме Македонија.

Еднаш да паднет встаница, ќе кажет цреши како деца кај имет крадено!

Сега го видов коментаров и збеснав, зш нас не објавиле дека сме ги нападнале стружани...

Како прво нит знает шо и како се десило, и се мешет во секоја манџа.

На некој можда немат да му се свиѓат коментаров, ама мое мисле е ТО!
Druze vo red e poleka smiri se, te udrilo toplinava u glava. Fakt bese deka se stepaa istite tie ribari i patkari dodeka bevme vo Ohrid i nema sto da se pravdas vaka bilo taka bilo, na istata vecer kaj sto zaedno se gushkale i igrale oro. Teska shizofrenija

Член од
2 септември 2016
Мислења
841
Поени од реакции
1.862
A oti skopsko ne pijate? Oti se poti li
a ti oti mesto bucen kozjak pies bitolski jogurt ? eve primer kazi mi koja e razlikata ( mislam vo brojka kolku pijat jogurt kolku pivo) od luge so pijat jogirt i pivo ?
p.s i da oti e odvratno zato ne pieme
p.s.s mi e grev so moram so skamer ko tebe da diskutiram oti imas barem 4 profili ama eve pagam na tvoe nivo i cekam da mi objasnis

Последно уредено:
Член од
25 август 2023
Мислења
379
Поени од реакции
710
a ti oti mesto bucen kozjak pies bitolski jogurt ? eve primer kazi mi koja e razlikata ( mislam vo brojka kolku pijat jogurt kolku pivo) od luge so pijat jogirt i pivo ?
p.s i da oti e odvratno zato ne pieme
p.s.s mi e grev so moram so skamer ko tebe da diskutiram oti imas barem 4 profili ama eve pagam na tvoe nivo i cekam da mi objasnis
4 profili ne znam zosto bi imal a bitolski jogurt mi e premnogu gust i go pijam poretko, bucen kozjak mi e po osvezitelen i pocesto go pijam. NO nikogas toa sto e bitolski jogurt ne bi me nateralo da NE go pijam, kako vas. Strasno kakvi opinci ste polni so kompleksi

Член од
7 септември 2023
Мислења
69
Поени од реакции
100
CITY PARK BOYS

СРЦ. Кале
КК. РАБОТНИЧКИ - КК. башкими
Почеток: 18:00h
Собир: Игралиште Седек (позади центар за странски јазици) во 16:00h

И САМО НАПРЕД БЕЛО-ЦРВЕНИ!!!
Автоматски споено мислење:

Член од
3 мај 2022
Мислења
152
Поени од реакции
1.491
А баш ни беше спремна снашката (козата ) како роденденски подарок ама ништо... добивме негативен одговор со ниво на комуникација од 2ро одделенец.

Attachments

Член од
28 јуни 2022
Мислења
2.711
Поени од реакции
9.519
А баш ни беше спремна снашката (козата ) како роденденски подарок ама ништо... добивме негативен одговор со ниво на комуникација од 2ро одделенец.
Се плашат гостински навивачи да примат.

Kajgana Shop

На врв Bottom