- Член од
- 16 февруари 2020
- Мислења
- 25
- Поени од реакции
- 75
Legioner Nova BitolaШала на страна, еден асолен рапер нема испаднато од таму, Прилеп е друга приказна со Титаниум и Мурго.
Legioner Nova BitolaШала на страна, еден асолен рапер нема испаднато од таму, Прилеп е друга приказна со Титаниум и Мурго.
Има уште една песна од БитолаИма една песна на битолски трапер:
Се фате за англискиот, фати се за куро,
Дај ми добра скопјанка не ми треба друго.
Или сакаш поубо, лапни ми го dick-от,
Да си ми предочи, ќе ти сменам ликот.
Убо си пиши "we are coming to you're town"После еден сат го виде сторито а пред 8 мин. на сликата убо си пиши.
Лажго
Прегледај го приврзокот 426348
од кога влеговте во хулигански филм ве соголуваме на секој чекор
A vie od mkd veke ne ispagajte so zname opasno e za vasПрегледај го приврзокот 426348
од кога влеговте во хулигански филм ве соголуваме на секој чекор
Комити се група со најмногу меѓународни гостувања. Океј, веројатно и најмногу прилиќи сме имале за тоа ама не го менува фактот дека сме реализирале најмногу и најбројни гостувања. Како на ФК Вардар, така и на РК Вардар и на Шалке. Секаде се носеле знамиња и секаде достојно сме ја претставиле групата. Инциденти и провокации со Дортмунд, Гробари, Стеауа, Гејт 4 само во последниве 10 години. За разлика од тоа, Чкембари си мењаа шалови со Гробари во Белгард.A vie od mkd veke ne ispagajte so zname opasno e za vas
za razlika od vas so uspeavte so cela svetska tifo scena da se skrarate kako so kazvas svaka cast ili so bi rekle kaj nas cas i cest, ckembari nikogas ne izgubile zname udarno nadvor od mkd, i druga rabota na gate 4 mu dadovte livce vo sk ko vi se isturija ne najaveni a to ne go kazvas , livce mu dadovte bato doma vi dojdoja bez policija bez pridruzba, dukeserite na rakometarite gi svrtivte na ograda be tele edno, na pavle i petar atanasievic tablicata od kolata mu ja zedovte, taka da ne ni tepaj filmoj ovde se znajme site koj sme so sme od pusti kompleks koj i da pisi odma ckembari v usta gi klavate da vi go klam v ustaКомити се група со најмногу меѓународни гостувања. Океј, веројатно и најмногу прилиќи сме имале за тоа ама не го менува фактот дека сме реализирале најмногу и најбројни гостувања. Како на ФК Вардар, така и на РК Вардар и на Шалке. Секаде се носеле знамиња и секаде достојно сме ја претставиле групата. Инциденти и провокации со Дортмунд, Гробари, Стеауа, Гејт 4 само во последниве 10 години. За разлика од тоа, Чкембари си мењаа шалови со Гробари во Белгард.
Јако јакоА сега 3…2…1…
Чкембари Битола / Ckembari Bitola
ЧКЕМБАРИ НАЈАВУВААТ… вардар-ПЕЛИСТЕР Недела 18.08.24 собир во 15:30ч на бутки! Зелена Ера против Камена Добаwww.facebook.com
А сега 3…2…1…
Чкембари Битола / Ckembari Bitola
ЧКЕМБАРИ НАЈАВУВААТ… вардар-ПЕЛИСТЕР Недела 18.08.24 собир во 15:30ч на бутки! Зелена Ера против Камена Добаwww.facebook.com
Mali deca i vo umot se malПрегледај го приврзокот 426351
Се спремате за инвазија на Кајгана после 18.08? Доста со ботовски акаунти стара финта е
(Купена и преветена маица од Никогаш Заборавени е еквивалент како да уринирам врз знамето на Саздо).
cudno mi e kako ste doprele do forum i internet vo kameno vreme ste zaostati decki sega poleka se preflate na mecuvanjeИнтересна најава,на Чкембари.
@vasicot
Детево Тморо2 што провоцира е ваше. Споменува меѓународни гостувања, за да ги критикуваш Комити треба да си подобар до нив во тоа или приближно исто.
Не е добро да отвараш теми и да провоцираш а да немаш аргументи да ги затвориш тие теми.
Поздрав.