ТИФОМАНИЈА!

Член од
14 декември 2021
Мислења
797
Поени од реакции
3.089
Има една песна на битолски трапер: :pos:

Се фате за англискиот, фати се за куро,
Дај ми добра скопјанка не ми треба друго.
Или сакаш поубо, лапни ми го dick-от,
Да си ми предочи, ќе ти сменам ликот.
Има уште една песна од Битола

Член од
20 декември 2023
Мислења
184
Поени од реакции
719
Прегледај го приврзокот 426348
од кога влеговте во хулигански филм ве соголуваме на секој чекор
IMG_2928.jpeg

Се спремате за инвазија на Кајгана после 18.08? :facepalm::confused: Доста со ботовски акаунти стара финта е

(Купена и превртена маица од Никогаш Заборавени е еквивалент како да уринирам врз знамето за Саздо).

Член од
7 август 2011
Мислења
4.923
Поени од реакции
14.866
A vie od mkd veke ne ispagajte so zname opasno e za vas
Комити се група со најмногу меѓународни гостувања. Океј, веројатно и најмногу прилиќи сме имале за тоа ама не го менува фактот дека сме реализирале најмногу и најбројни гостувања. Како на ФК Вардар, така и на РК Вардар и на Шалке. Секаде се носеле знамиња и секаде достојно сме ја претставиле групата. Инциденти и провокации со Дортмунд, Гробари, Стеауа, Гејт 4 само во последниве 10 години. За разлика од тоа, Чкембари си мењаа шалови со Гробари во Белгард.

Член од
2 септември 2016
Мислења
840
Поени од реакции
1.862
Комити се група со најмногу меѓународни гостувања. Океј, веројатно и најмногу прилиќи сме имале за тоа ама не го менува фактот дека сме реализирале најмногу и најбројни гостувања. Како на ФК Вардар, така и на РК Вардар и на Шалке. Секаде се носеле знамиња и секаде достојно сме ја претставиле групата. Инциденти и провокации со Дортмунд, Гробари, Стеауа, Гејт 4 само во последниве 10 години. За разлика од тоа, Чкембари си мењаа шалови со Гробари во Белгард.
za razlika od vas so uspeavte so cela svetska tifo scena da se skrarate kako so kazvas svaka cast ili so bi rekle kaj nas cas i cest, ckembari nikogas ne izgubile zname udarno nadvor od mkd, i druga rabota na gate 4 mu dadovte livce vo sk ko vi se isturija ne najaveni a to ne go kazvas , livce mu dadovte bato doma vi dojdoja bez policija bez pridruzba, dukeserite na rakometarite gi svrtivte na ograda be tele edno, na pavle i petar atanasievic tablicata od kolata mu ja zedovte, taka da ne ni tepaj filmoj ovde se znajme site koj sme so sme od pusti kompleks koj i da pisi odma ckembari v usta gi klavate da vi go klam v usta
p.s a i da da ne zaboram na sosiedat ko mu pobaravte 5 vs 5 i ko se slikavte na mosto tamu to bese strasno

ZelenoBel

Нова Битола
Член од
30 април 2013
Мислења
1.573
Поени од реакции
8.255
А сега 3…2…1…:sekcza:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.899
Поени од реакции
73.066
Добра дупешка, сосема заслужено :D

Ваљда ќе научат поединци дека кога преземаат работи на своја рака, никој нема да ги оцрни нив, туку ќе јаде блам цела група.

Член од
11 април 2023
Мислења
2.031
Поени од реакции
6.592
Член од
31 мај 2009
Мислења
1.238
Поени од реакции
2.448
Интересна најава,на Чкембари.

@vasicot
Детево Тморо2 што провоцира е ваше. Споменува меѓународни гостувања, за да ги критикуваш Комити треба да си подобар до нив во тоа или приближно исто.
Не е добро да отвараш теми и да провоцираш а да немаш аргументи да ги затвориш тие теми.
Поздрав.

Член од
14 април 2023
Мислења
41
Поени од реакции
238
Член од
4 ноември 2023
Мислења
29
Поени од реакции
26
Прегледај го приврзокот 426351

Се спремате за инвазија на Кајгана после 18.08? :facepalm::confused: Доста со ботовски акаунти стара финта е

(Купена и преветена маица од Никогаш Заборавени е еквивалент како да уринирам врз знамето на Саздо).
Mali deca i vo umot se mal
Интересна најава,на Чкембари.

@vasicot
Детево Тморо2 што провоцира е ваше. Споменува меѓународни гостувања, за да ги критикуваш Комити треба да си подобар до нив во тоа или приближно исто.
Не е добро да отвараш теми и да провоцираш а да немаш аргументи да ги затвориш тие теми.
Поздрав.
cudno mi e kako ste doprele do forum i internet vo kameno vreme ste zaostati decki sega poleka se preflate na mecuvanje

Kajgana Shop

На врв Bottom