- Член од
- 23 ноември 2022
- Мислења
- 36
- Поени од реакции
- 95
da ne gresil nekoj teritorija vo severot na skopje?
оххх ти православен шиптару, слободно кажи си дека за 2 амбургери и мајка ти ќе си ја продадеш... ич не се секирај за ВАРДАР до ТОКОЈА мисли на сестра ти што студира во метрополатаВардара до Токија и назад , уба замисла имат нешто како цела Србија за Ѕвезда или далмација за Хајдук. Ама домашниот есап не му излегва на пазар. Освен некој места на истокот, другите никој не ги есапи туку спротивно Вардар е еден од најомазените клубови во Мк, од х причини. Ги залажа моментот со европските титули а уствари кај нас и за Шкендија имаше луѓе зошто ја претставувал државата
Sto go saka avtorot da go iskaze a da ne grese?da ne gresil nekoj teritorija vo severot na skopje?
Cccc ah toa zadovolstvo uste od pradedovci kozite vozbuda sto im sozdavale ve tera da se vozbuduvate na se i sesto fk vardar klub na narodot kakva povrzanost ima so komiti nemozam da sfatam… p.s novo zname isto kako padnatoto so koza nacrtano ama 2024ta posto e podvezici ke i stavime i ke si go zemete od pred gradski
Ovie u sk gi slekuvaat cc zamisli vardar za 2-3 godini gostuvanje kaj nekoj sviraci
Кај да најдам исти патики ко вашитеNEW
Автоматски споено мислење:
БитПазар, ама крадени им сеКај да најдам исти патики ко вашите
Ама треба да им нагласам дека ми се за бегање и акумулаторче да ми монтираат во ѓонотБитПазар