Vi nema ramni vo propaganda I sirenje na lazni vesti aj da e nekoj indijanec da razberam no zarem I ti sine ma*ko vi ja razbiram makata so ja imate no kade nas ne najde vo ovaj muabet I kolacija so ja imaat partiite na lokalno ili drzavno nivo odete be tamu resavajte si oci vadete ne ne mesajte vo vasite sekojdevni problemi ne vi sme nie krivi so vie nemate deca I so vi go zedoja odnosno mu go dadoja gradot dvojazicen na drugo mesto da si lecis kompleksi Bitola vo toa ne ja spomenuvaj oti samo ke gi otvorime kartite I polso ke izlezi za vas pa uste sliki da stavel stramota so ova so sakas da pocnis glupa debata ke mu napravi me samo usluga na tie "brakjata" vasi na javna scena za toa komentirajte toa so e za komentiranje za NG kolku so vidov trotinetot e za toj alipniot so kamenjata pa nemase potreba da se prodolzi za otade reka oti loso ke pominite ostaj neka bidi ti kako se so ke recis od tolku mnogu incidenti na dnevna osnova se gleda rezultat vas dvojszicno skopje i tepani deca po avtobusi pa nie ke sme peele kako majmuni so nema coek da procita I deka sme rucale so niv stramota be za godinite ova da go pisis beter od kengurot si se naprajl te manaa kompelksite ne znajs kaj teras vidi koj od kaj vas ima nati daj mi so tie od cair a ne da se pisi za uprava na klub da ruca so kkub na druga uprava aj duri si tuka proveri tie malijki koj finasirase vo klubot na "narodot" a za bibiotekata pa vrabotvanja so da se komentira be od Mars si padnat ne znajs deka vlasta na ednite I drugite taka resile ne samo toa I tenderi mu davaat I narodot kuti isto glasa I sega nie sme krivi za toa pa si pisal I mafijasi deka imalo vrv daj be namalete so voajerstvo na fb dojdete ke ve prosetame da go vidite grad0t ne da imate celo vreme lazna slika taman ke gi vidis site kazni za redovnite napadi na muzejot od albanskata azbuka za da bidis zadovolen I ko ke mu e proslavata mozi da si godtin da vidis kako e cel grad blokiran oti se zastiteni kako beli mecki isto kako vie koga idite vo gradot pa muva ne smej da preleta I kraj kraeva nie eden den imame maka a vie dumajte kolku I kako rekov sedi ne klavaj sliki da ne klavame I nie pa vie da se stramite kaj so istitot vi gi slekuvase decata niz cair pa I do vcera so bese uprava sekade vi odese pa nikomu nisto a ko bese dojden Bitola imase incident vo Epinal isto I na tribina ama nie ne pisime na kajgana I fb da se falime nie go oravime toa za nas za razlika od vas mnogu ste daleku od nas za zal treba da vi pratime deca od tuka malku da vi go sredat gradot I zacistat oti vaka sami ne mozite so e dokazano site godini unazad za zal ima uste mnogu da pisam no samo ke napram steta I keif na dusamnite samo vrska nema toa so polumatura e slika od struga itn...ne vredi da pisam detali sliki koja kurva ja sobiraat od kaficite vo "metropolata" arno tigrite so ova safe city tro ve sredija drugoto e prikazni za mali deca I so da pisam ke go izbriasat postot kqko I sekogas ne vredi da vi se objasnuva zivejte vo vasiot svet slobodno dodeka ne vie recat oti sega pak ke ima kolacija (partijata)pa ke treba da ne se zboruva na ovaa tema
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Јас знам дека се заштитени како бели мечки и за тоа трубам во темава сто години, туку вие сте тие што сакате константно да буцкате дека ништо не сме преземале како навивачка група, а не си гледате што ви се случува во вашите градови каде што ни 5% шпони немате.
Постот на Презимето го цитирав затоа што општо познато е дека сите делите таков став. Постот мој беше за сите групи, не само за Чкембари. Истиот е за отворање очи за цел народ.
Тоа што се случува во Скопје не можеш да го спречиш, ниту да го смениш. Скопје се распадна одамна, кога оние што беа староседелци (кои во Скопје се населиле во минатиот век) се испоселија, а се изградија еден куп згради во кои се доселија луѓе без идентитет, дојдени по нов живот кои не се замараат за вакви работи. Се распадна кога во државата, моќта премина кај нивните политичари и може да прават се и сешто. Ние во градот немаме проблем со тие што се од Скопје, секој си ја знае територијата. Проблемот доаѓа од селските средини, каде што се котат како луди и сите се прост народ, дојден да провоцира. Муабетот цело време ми е дека СИТЕ ГО ИМАМЕ ИСТИОТ ПРОБЛЕМ, А ВИЕ СТЕ ТИЕ ШТО СЕ ПОТСМЕВАТЕ НА СКОПЈЕ. Ти кажав, ако јас не знам за кривичните што сте ги добивале, затоа што се тајни тие напади, тогаш исто така НИ ТИ, НИ СИТЕ ДРУГИ НЕМАТЕ ПРАВО ДА КОМЕНТИРАТЕ ЗА ТОА ШТО СЕ СЛУЧУВА ТУКА, затоа што и од кај нас секој ден деца прават акции и си го бранат своето, ама немаат поддршка од никој и утре се селат или си се помируваат.
Ако вие имате право да судите според тоа што читате на интернет, зошто ние да го немаме истото право?
Тие глупи муабети кој кај се ебавал. Они дупат дрољетини, што ги има цело Скопје поминато. Исто како што нивните главни босови имаа сите женски што се старлети од Србија. Дали србинките се ебат со нив? Не, курва за пари, си е курва за пари, не гледа националност. Нормално девојче не можат да погледнат, а не па да одат со нив.
И под вие не мислам на вас, туку на сите градови. Јас си го кажувам впечатокот од тоа што гледам на терен и читам по црниве хроники. Факт е дека низ источна Македонија циганите земаат голем замав секаде и прават проблеми. Факт е дека низ чисто македонски средини со помош од властите се форсира албанизација.
Во Чашка веќе се мнозинство, прават проблеми во Велес, а не ни живеат во градот (иако веќе на големо купуваат станови). Јас не викам дека нема одговор, ама народот спие и ако не го спречи ширењето на канцерот со време ќе ве снајде иста судбина како Скопје, Тетово, Струга, Гостивар, Кичево, па веќе и во Куманово.
Не може деца од некој интернат да доаѓаат да спијат во градот во кој не се ни 1% и да напаѓаат наши деца. Па интернатот ќе им го запалам, цел град треба да знае и да се крене на нозе, затоа што утре ќе се чешаат, како што се чешаат во Чашка и се мислат како Јаболчиште им освои прво место во лигата.
Пред 2 месеци направија тепачка во Богомила, кога играа со КФ Врановци (играа под името Мартолци). Тепаа богомилчаните, ама пак, сакам да кажам покажуваат сила секаде, утре кога ќе бидат побројни, еден македонец нема да остане.
Имам набројувано еден куп примери во темава, да не се повторувам.
Прошетајте во Охрид на кеј. Исламабад не му е рамен. Нефи главен во градот (а ни 5% не се во градот), му лижат гз сите наши политичари. Еееееј ќе ср изгуби заштитата од УНЕСКО, ради еден смрдлив шпон, затоа што се сите зинати за неговите пари.
Излага еден старец на ТВ од пазарџиите албанци, изјавува МАКЕДОНЦИТЕ НИ СЕ ПЛАШАТ ВО ГРАДОТ. И ништо не му фали.
Сите сме за никаде, ама ние си имаме секојдневни проблеми и никој од вас нема право ни да не прозива, ни да се потсмева, затоа што вие во град во кој сте 90%, не може да се справите (затоа што се заштитени ко бели мечки). Дојди живеј тука, па ќе правиме муабет.
Срамота е да зборуваш дека ќе имало коалиција, па немалп да се збори. Па бате, Комити пробаа да ги растурат во нивниот минат мандат затоа што баш им ја ебававме хармонијата на ДУИ и ДПМНЕ, не можеа да не контролираат, па пробаа са инфилтрираат нивни луѓе за да ни ги спречат сите вадеа пароли, инциденти, протести. Знаеш кој ги организираше сите протести контра албанци во Скопје во тие години, кои воедно беа и против нашите партии.
П.с. ти си летнал со паметот ако мислиш дека Маличи спонзорирал во Вардар. Слободно ставај слики за се што мислиш дека сме другарувале со нив. Баш да ги видам тие херои.